icon

Jaké byly vaše začátky těhotenství? Diskusní fórum 4+2tt

leeeeeena
24. pro 2021

Ahoj holky...je to už 8 let a každé tehu je jiné...s manželem máme teď vymodlené pozitivní testy potvrzené Digital testem. Mám snad všechny příznaky...a dnes mě poboliva břicho jako před MS...žádná tragédie, jen to prostě vnímám a pak se strachuju. Jak jste to měli v na začátku? Děkuji🙂

aselluska
24. pro 2021

@leeeeeena ano, taky břicho bolelo.

volnapet
24. pro 2021

@leeeeeena taky bolelo bricho. S tim nic neudelas.

renat23
24. pro 2021

@leeeeeena me u 3tiho těhu bricho jako při ms bolelo snad celé těhu a vše bylo úplně v pořádku, taky jsem mela strach protože u prvních dvou me bricho bolelo jen ze začátku kdyz mela přijít ms ale nepřišla. Takze žádný strach, pokud nekrvacis bude vše v pořádku a moc si to užívej

leeeeeena
autor
24. pro 2021

@renat23 právě, že já to u synů neznám...a teď má člověk strach snad ze všeho 🙂 tak doufám,že ten náš vánoční dárek bude prospívat. Moc děkuji, jsem klidnější🙂

leeeeeena
autor
26. pro 2021

@renat23 tak HCG 844.....cca 4tt..... teď mám jit ještě za 2 dny na další....tak snad bude hezky stoupat jako teď🙂 na UZ je ještě brzy...sliznice 8mm

renat23
26. pro 2021

@leeeeeena tak super, tak to bude v pořádku 🍀🍀🍀

leeeeeena
autor
26. pro 2021

@renat23 nevím proč,ale straší mě i mimodeloznim,ač nevím proč. Dr sám řekl, že mám krásné hodnoty a za 2 dny když půjdu ...HCG poroste tak jako čekají ze v cca 4+2(3)tt se něco objeví? Nechápu proč ženy takto stresují. Kdyby šlo o mimo tak si myslím,že bych to sakra pociťovala

iris92
26. pro 2021

Jsem ted podruhe tehotna a bricho me takhle pobolivalo asi do 8. tydne, u prvniho jsem to nemela. Je to normalni, ale nemely by to byt vylozene krecovite bolesti.

renat23
27. pro 2021

@leeeeeena mysli jen pozitivně. Právě že je to tak brzy a doktor nic nevidí tak tě připravuje na vse protože on sám nevi. Hodnoty máš krásný tak to hezky poroste a bude vše v pořádku a uz za 8 měsíců budeš mít ten uzlicek u sebe v náručí. Jen si to hezky užívej 😉

leeeeeena
autor
Autor odpověď smazal