icon

Je normálny takýto ultrazvuk v 6tt?

petushqa27
20. led 2016

Ahoj Holky mozte mi povedat ci je normalny takyto UZ v 6tt? Ultrazvuk na foto mam z minuleho tyzdna, doktor jedine co povedal ze tam este nic nevidi ale inak sa nevyjadril :( dnes som bola zas na kontrole a vyjadrenie bolo, ze vidi len flíček ale bez plodu :( zacinam mat divny pocit, skoncili mi tehot. priznaky a vobec sa necitim ako tehotna. dalsiu kontrolu mam o 14 dni. Pokial mate s takymto UZ skusenosti moc dakujem za radu

Je normálny takýto ultrazvuk v 6tt?
adau
21. led 2016

Mě si třeba doktorka objednala až na 8tt, s tím, že dřív nic vidět není, tak ještě vydrž :o)

veronikaks
21. led 2016

@petushqa27 Taky jsem šla na první kontrolu až v 8.tydnu. Neboj,uvidíš,že to bude dobrý;)

raduska21
21. led 2016

Holky maji pravdu, je brzo, ja byla poprve na ultrazvuku take az v osmem tydnu, hlavne se nenervuj a vse bude ok...

replykatee
21. led 2016

Ještě v 8tt mi Dr. říkala to, co Tobě. O dva týdny později už krásně tlouklo srdíčko. Nestresuj se, bude to dobrý 🙂

verka4d
21. led 2016

Neboj,já jsem byla v pátém týdnu a taky nebylo vidět nic. Za dva týdny taky nic a až v 8 bylo krásně vidět tlukoucí srdíčko,to bude dobré 🙂

petushqa27
autor
21. led 2016

holky moc dakujem za podporu na kontrolu idem az 2.2. tak dovtedy budem ako sa strunkach a cakat :(

puutalo
21. led 2016

Určitě je ještě čas, oni dnes MUDrové rádi dělají závěry a nečekají na přírodu. Pokud by tam nebylo nic vidět tak okolo 8 tt, bylo by to horší.

renatka85
31. led 2016

Ahoj tak ja hsem byla na utz podle msjsem mela byt 7tt a na ultrazvuku jsem mela hen gestacni vacek. Takze je mozne ze jsem otěhotněla pozdeji 🙂 a taky me ceka kontrola 2.2 a he to nekonecne to cekani

andreaandy1
31. led 2016

Byla jsem v 6 tt a řekl mi doktor že tam nic nevidí žádný plod.
Pak v 7+3 ale v nemocnici a byl vidět ise srdíčkem
Další kontrola 3.2
Každopádně muj gynekolog mi řekl nic tam neni.
A v nemocnici bylo vidět krásně co tam je a neni.-))
Takže bych byla zatím v klidku. Já mám přiznaky jeden den, druhý den nemám pak mi je zle večer místo ráno atd atd.)))

petushqa27
autor
31. led 2016

@renatka85 ahoj dakujem trochu si ma ukludnila..ako sa ten den blizi tak sa viac bojim..v utorok si napiseme ako sme dopadli 🙂

margot_ka
31. led 2016

Presne tak, ne kazda ma navi ovulaci v pulce cyklu. Ja jsem treba mela plodne dny skoro o tyden pozdeji,nez dle tabulek. Sup,nohy nahoru a kliiid 🙂

anonym88
31. led 2016

@petushqa27 Ja byla poprvé na UZ v 6tt a byl vidět jen prázdný váček. O týden dyl v 7tt už plod s bijicim srdickem 😊 ale Kazda to má jinak...a podle dr jsme byli o týden mladší (uz jsme to dohnali). Držím palce!

lucinella
31. led 2016

@petushqa27 Absolutně no stress. Na tyto první prohlídky je lepší chodit co nejpozději,klidně až v 9.týdnu. Doktoři plácají velmi často nesmysly.

petushqa27
autor
31. led 2016

Holky moc dakujem v utorok dam info ako som dopadla..dufam ze bude vse ok,nejak mam divny pocit :(

x_kaatja
31. led 2016

A zkousela jsi si udelat tehotensky test? Jestli je stale pozitivni, tak se nemas ceho bat....

lucykal
31. led 2016

Také si myslím, že většina těhotných chodí strašně brzo na kontrolu a pak se stresují.

renatka85
1. únor 2016

@petushqa27 chápu tě. Ja jsem jednou měla zp a ted se mam takovy strach aby se to neopakovalo. :( vcera jsem krvacela tak jsem jela do nemocnice s tim ze je uz konec. Ale neni. Mam tam miminko i se srdickem ktere mi dr pustila a dnes jsem 6+1tt. Krvaceni zpusobuji hematomi co mam okolo plodu :( opravdu se nestresuj a uvidis ze bude vse v poradku 🙂

petushqa27
autor
1. únor 2016

@x_kaatja ano test som si robila dva dni zpatky a porad su dve silne cervene carky

leninek88
2. únor 2016

Ahojky holky,taky čekám na kontrolu a až uvidí MUDr srdíčko.. Jsem po dvou potratech a teď se na to moc tesime s přítelem..Na kontrolu jdem ve čtvrtek..

petushqa27
autor
2. únor 2016

ahojky tak dneska kontrola dopadla na 1, miminko ma 3cm a srdicko bilo ako o zavod 🙂

adletka
2. únor 2016

Doktoři by měli rovnou objednávat až na tt, kdy je něco vidět, právě kvůli tomuto.. stejnak se člověk v 6tt nic nedoví a pak jsou z toho zbytečný stresy..

adletka
2. únor 2016

@petushqa27 moc gratuluji ;)

andreaandy1
2. únor 2016

@petushqa27 No to je radostná zpráva gratuluji ,, 😀
At těhu probíhá už jen radostně

anonym88
2. únor 2016

@petushqa27 gratuluji. Dobře že to takhle dopadlo 😊😊

markyska88
2. únor 2016

Já na prvním UTZ byla v 6tt , přesněji v 5+4 a také jsem měla jen váček. Přesně o týden později jsem musela kvůli krvácení na UTZ znovu a tam už srdíčko bilo 🙂 já sice chápu ty názory, že by se ženský měly objednat na prohlídku až v pokročilejším týdnu, aby nebyly stresovány, když doktor vidí jen flíček bez srdíčka a nic víc, ale mě moje gyndr objednala takto časně, aby vyloučila mimoděložní. Tam je pak lepší, když se to podchytí co nejdřív. Já osobně jsem byla ráda i za ten prázdný váček , byla jsem klidná, že je v místech, kde má být a srdíčko jsem neřešila.

petushqa27
autor
3. únor 2016

Holky mooc vam dakujem som stastna ked som videla to bijuce srdicko to bolo radosti 🙂 uz len sa setrit a vydrzat este 6 mesiacov 🙂