Je slabé špinění v 11. týdnu těhotenství normální?
Ahoj holky, jsem v 11tt a dneska jsem na záchodě na toaletním papíře objevila slabé hnědé špinění. Mohly to být tak 3 kapky. Mam zacit plašit?
@anonym_autor a nebylo to třeba po sexu nebo vyšetření? To se klidně může stát. Kdyby se ti to nezdálo a zítra se to opakovalo nebo bys měla bolesti, tak bych si klidně raději zajela na pohotovost. Vždycky lepší jet než to podcenit, ale věřím, ze to bude dobre 🙏🏻
@anpineapple právě ze držíme “pust” protože mam obavy. A na prohlídce jsem byla naposled v 8tt. Na kontrolu mam jít v pondělí, tak snad to do té dobry vydrzi. Nechce se mi kvůli par kapkám otravovat na pohotovosti. Skoda ze bude vikend no 🫤
@anpineapple právě ze držíme “pust” protože mam obavy. A na prohlídce jsem byla naposled v 8tt. Na kontrolu mam jít v pondělí, tak snad to do té dobry vydrzi. Nechce se mi kvůli par kapkám otravovat na pohotovosti. Skoda ze bude vikend no 🫤
@anonym_autor taky vzdy nerada otravuji, chápu te 🙏🏻 ale nakonec jsem rada, ze jsem raději zašla. Když tak si tam aspoň můžeš zkusit zavolat a poradit se a uvidíš, třeba i to tě uklidní 😊
Ja špinila ve 12tt a byla to prasklá žilka.
Na pohotovosti mi dali ascorutin.
Ja špinila ve 12tt a byla to prasklá žilka.
Na pohotovosti mi dali ascorutin.
@anpineapple
@enikla
Dekuji za odpovědi. Asi počkám, když špinění nebude pokračovat, tak vydržím do pondělí 😇
@anpineapple
@enikla
Dekuji za odpovědi. Asi počkám, když špinění nebude pokračovat, tak vydržím do pondělí 😇
@anonym_autor hnědé špinění většinou nic závažného neznamená. Určitě počkej na pondělí,nic to nebude. Když tak ten Ascuritin si můžeš koupit v lékárně,je to velké množství vitaminu C, které "zpevní" cevy a vše v děloze, které ted na začátku tehu může popraskat a je z toho právě nějaké krvácení😉
V prvním těhotenství jsem v 11. týdnu 2 dny trochu krvácela. Pokud máš obavy, rozjíždělo by se to, tak jeď na pohotovost.
Měla jsem hnědé špinění na konci 10. týdne, hodně mě to vyděsilo, tak jsme jeli na pohotovost na Bulovku. Vše bylo v pořádku, srdíčko bilo, čípek byl uzavřený. Doporučili jen klidový režim a bez sexu. Už v 7. týdni mi doktorka našla hematom asi 2,5 cm, takže špinění mohlo souviset s tím, že odcházela stará krev. Pokud by se to zhoršilo nebo přišlo silné krvácení, mám jet hned na pohotovost, jinak jen klid.

@anonym_autor a nebylo to třeba po sexu nebo vyšetření? To se klidně může stát. Kdyby se ti to nezdálo a zítra se to opakovalo nebo bys měla bolesti, tak bych si klidně raději zajela na pohotovost. Vždycky lepší jet než to podcenit, ale věřím, ze to bude dobre 🙏🏻