icon

Kdy je možné podstoupit interupci dříve než v šesti týdnech?

jehnatko
26. led 2023

Ahojky, bohužel jsem otěhotněla i při použití kondomu, je mi 47 let a proto jsem se rozhodla tehu ukončit 😔 volala jsem gynekologovi o žádost. Ale vezme mě až v šesti týdnech. Nyní jsem 4 až pět. Opravdu lze jít na interupci až po potvrzení srdeční činnosti? Máte některá zkušenost, že jste ukončili dříve? Děkuji 🍀

teenyel
26. led 2023

@jehnatko hezky den, nejde o srdecni akci, ale aby uz stoprocentne videl, ze je tehotenstvi v deloze. Do te doby nemuze vypsat zadanku na ukonceni. U nekterych zen v 5tt jeste neni nic videt.

lencaa11
26. led 2023

@jehnatko asi bych zasla dřív nemusí to sedět třeba podle Ms a nebo zajít do nemocnice a domluvit se na pilulce

andelka
26. led 2023

Na srdeční činnost určitě nečekat. Na klasický zákrok by mělo jít jít, když je něco vidět na utz. Což bývá tak od 5+0. A na farmakologické ukončení snad i dřív. Oni ti doktoři mají teoreticky času dost, ale úplně chápu nutnost vyřešit to co nejdřív.

jehnatko
autor
30. led 2023

@teenyel asi se to vyřešilo samo, těhotenský test už není pozitivní, teď čekám, jestli to vyjde samo ... Děkuju holky za odpovědi, nenapadlo mě, že tohle v mým věku budu řešit ...

lencaa11
30. led 2023

@jehnatko uvidíte každopádně k lékaři na nějakou kontrolu bych zašla preventivně ☘️☘️