Kručení a bublání v podbřišku v 5+3 týdnu těhotenství: Je to v pořádku?
Ahoj holky jsem po SP Září...ted se opět zadarilo vychází mi to 5+3tt dnes mi strašně kručí-Bubla v podbřišku je to ok.Dekujiii B
@nelinkamalinka123oc dekuji⚘⚘ snažím se moc se nekontrolovat ale občas to nejde 😊🙈🥰
@barborat13 Taky sem to dělala pak sem odešla z práce, nastoupila do nové a najednou sem zjistila že sem těhotná, u mě to byl vážně stres snažily sme se přes 2 a pul roku .. držím moc palce <3 jo At je vše v pořádku 🙂 jinak dobrý zavolat dr at objedna na kontrolu a lepší je jít až 8 tt tam už šlo videt srdíčko v 7 jít ještě nemusí videt a dost to stresuje jen má zkušenost 🙂 🙂
@nelinkamalinka123 No my se právě taky snažíme rok/pul pak se povedlo přišel ten SP...ted se zadarilo ještě v 6nedeli...nestihla přijít ani MS u doktorky jsem byla včera je krasne vidět gestacni váček a 3mm žloutkovy...další kontrolu mam 15.11 to už by mělo bejt vidět 🖤...
@barborat13 Juuu krasný tak gratuluji ja jdu na poradnu16. a 18 11 mám 1 screaning <3 držím palečky at je vše v pořádku <3
@nelinkamalinka123 jee taky moc gratuluji👶👶👶👶 🥰🥰... ja si právě říkám že pokud by byla možnost už toho 15 zustaz na neschopence bylo by to fajn dělám směny do 22 ted jak začínají Vánoce tak je celkem frmol...je mi 35 tak proto asi i ten větší strach....
@barborat13 po SP dodržovat sestinedeli nemusíš 😊 to když tak po revizi 😊 jinak gratuluji. V březnu sem prodělala ZT s revizi a v květnu biochemické a teď sem těhotná po třetí a vše se zatím zda byt v pořádku 🙏🏻 Je těžké se nepozorovat ale sama moc dobře víš ze to neovlivníš a tak se tím zkus nestresovat ♥️
@teress1215 mě právě doktor řekl že musím nebo aspoň počkat do 1 MS....to tak to si měla také dost náročné...ale povedlo se moc gratuluji 👶🥰
@barborat13 když sem sla na revizi, bylo mi řečeno ze kdybych “porodila” doma sama bez nutnosti zákroku, muzu se po ms snažit hned ale, jelikož sem si nedokázala představit “rodit” své miminko doma, rozhodla sem se pro revizi, kvůli které sem také musela sestinedeli dodržet 😊 když sem po revizi prodělala biochemické, měla sem nechat přijít jednu ms a pak se začít snažit 😊 neměla sem po biochemickem ovulaci takže snažení o miminko bylo pryč, takže tohle je takový můj zázrak 😀💙 každopádně SP je v tom lepším případě lepší než revize 😊 a říká se ze po potratu je jako pohnojeno 🤷🏼♀️😊
@teress1215 a teď si v kolikatem měsíci 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@barborat13 Zatím ještě ve 4 😊 za 14 dni by sme měli začínat 5 měsíc tak uvidíme co nás čeká v pondělí na kontrole 😊
@teress1215 🍀🍀🍀🥰🥰
@teress1215 i po SP se musi sestinedeli dodrzet. Teda on je SP a SP, ale pokud nejde o opozdenou menstruaci, tak urcite dodrzet
@journals takhle mi to řečeno nebylo 🤷🏼♀️ Tak co člověk to něco jiného 😊

Ano taky sem to tak měla a vše bylo v pořádku. 🙂