Máte potíže s dýcháním již na začátku těhotenství?
Ahoj holky, nyní jsem teprve konec 7tt a pár dnů zpět mi začaly potíže s dýchánímm U předchozích 2 těhotenství s tím mám zkušenost až ke konci,to jsem se zadýchávala jako hroch. Teď se mi nějak špatně dýchá nosem,jako bych nemohla pořádně dodechnout a dýchám střídavě i pusou místo nosem. Má s tim prosím už takto na začátku některá z vás zkušenost? Na kontrolu jdu až 20.2. Děkuji moc za komenty 😉
Taky si myslím, že těhotenská (/vazokonstrykční - hormonální) rýma... Pokud je to jakoby "ucpanej nos", Bohužel na to reálně zabere až porod, i když pokud ji máš takle brzo, je šance, že se ještě zhoupnou hormony tak, že zmizí třeba na další trimestr...
jj taky mě hned napadlo, jestli teda myslíš dušnost nebo rýmu? v těhu všechno normální, přesně, těhotenská rýma, mě se přesně takhle dýchá blbě především v noci... musíme vydržet :-B
Také jsem hodně zadýchavala v 1. tr. Nejdříve jsem myslela, že to je snad astma, až pak vyšlo najevo, že je to projev těhotenství (ještě jsem tehdy netušila) a jak jsem začala brát železo, tak to rychle přešlo.

@janousekzhk V první řadě mě napadá, že to může být hormonální..jinak ještě železo,štítná žláza-to tě za chvíli čekají odběry, tak by ses dozvěděla. Nebo i nižší tlak..taky se mi v začátku někdy hůř dýchalo,jinými zase víc tlouklo srdce - prostě tělo se postupně začíná měnit 🙂