Na UTZ je v 5+1tt vidět jen dutinka bez srdeční akce
Holky pomooooc bojim bojim. Jsem 5+1TT, na uz jen dutinka. Mely jste to take tak?
a jsem po 1ZT-revize v 10tt., myslite ze to bude ok?
Ahoj, já byla na prvním utz 6+6tt a srdíčko jsme viděli, ale někdo ještě ani v tuto dobu nevidí. 5+1 je ještě moc brzy. Počkej min. 2 týdny s další kontrolou a určitě to bude ok. 🙂 dřív to nemá cenu.
V 5.týdnu je to opravdu ještě brzo,neboj,fakt,byla jsem těhotná čtyřikrát... 🙂 Je to v pořádku,srdíčko jde krásně vidět kolem 7.-8.týdne,takže je čas,v klidu 😎
Diky za reakce🙂 Dnes 5+5 tt jsem byla na.1.kontrole u sveho gyndare(predtim narychlo v nemocnici). Potvrdil rust proti minulemu tydni, dobre ulozeni plodu🙂 tak jsem klidna a za 14 dni bysme.meli mit akci srdecni.......
@brunetkavalery Úplně normální. U mě srdíčko až někdy v 9. či snad i 10. týdnu a dnes mám doma krásné dvouměsíční mimi. Vše bude v pořádku 🙂
@dc2015 diiiky , je skvele mit tafy podporu spolubojovnic🙂
@brunetkavalery no vidis, vse vypada dobre, drzim palce at to dobre dopadne, dej pak vedet🙂
neboj se, ume bylo videt az v 7 tydnu
ahoj holky, nevím jestli to sem patří, ale chci se zeptat : byla jsem na 1 ultrazvuku a dr. tam viděl jen prázdný gestační vak a tvrdil že to odpovídá 5 tt , myslíte že to bude ok? dík za odpověď
@verka4d ahoj, chci se tě zeptat. Byla jsem dnes na ultrazvuku a doktor mi řekl že to vypadá na 4+6 že gestační váček má 11mm že tam ještě moc toho nevidí a že nechce dělat předběžné záběry že tam je vidět něco malilinkaté že jo to malé jako hlavička špendlíku a že uvidíme příští kontrolu, to bych prý měla být v 5+6 a že by tam už mělo něco jít vidět. Myslíš že můžu být těhotná, mám strach a co mi dnes Dr. řekl jsem doma skoro probrečela. Jsem těhotná poprvé.
@pipulka nebooooj 🙂 😉 Těhotná jsi 🙂 Gratuluji!!!! 🙂 Jen musíte počkat jestli je to opravdu živé těhotenství. Někdy se stane, že v takových začátcích se těhotenství sama vyloučí (třeba během prvního měsíce),ale to neznamená, že se ti to stane!!! Já se tehdy také strašně bála a musela jsem čekat 10dní, pak pan dr.viděl srdeční aktivitu 🙂 Oni se tímto chrání ti lékaři, také mi to tehdy tak řekl.
@rony77 díky jsi hodná ale on mi řekl že pokud nebudu mít menstruaci tak to roste, pokud přijde krvácení nebo špinění je konec a budu muset jít na kyretáž. mám fakt strach a už se mi chce zase brečet. bojím se hodně. Podle prvního ultrazvuku a obrázku co mám doma mi přijde že je to dnes o něco větší ale nevím .
@pipulka Neplakej,prosíííím 🙂 Kdyby přece bylo něco úplně jasně v nepořádku,tak ti to doktor řekne,nebo alespoň naznačí... Pokud je to 4+6,tak je to opravdu miniaturní "cosi",ale plody hodně rychle rostou,za týden to už určitě bude v pořádku 😉 Já když jsem s naší třetí byla v pátém týdnu,tak mi doktor řekl,že pravděpodobně těhotná jsem,ale neví kde a že prostě musíme pár týdnů počkat,až to bude všechno jasnější. Držím všechny palečky,ať je všechno tak,jak má 🙂 Já jsem třeba všechna miminka měla podle UTZ mladší a menší,než by měla být. Bylo to kvůli opožděné ovulaci,kterou jsem měla až téměř před začátkem menstruace,takže plody odpovídaly miminkům o dva týdny mladším. Nakonec vždy všechno dobře dopadlo,všechno se srovnalo a mimi byla v pořádku 🙂 Věřím,že to tak bude i u tebe 😉 Klid,stejně se vše podstatné dozvíš až za týden,tak teď není třeba plašit...
Moc na tebe i tvoje miminko myslím a přeji jen to nejlepšííí!! Opatrujte se a dej příští týden určitě vědět,jak jste dopadli,sama jsem zvědavá 😉
Přeji pěkný den,
Věrka.
Kdo ví,třeba se při dalších kontrolách ukáží dvojčátka... 😉
@pipulka přiznám se, že netuším, jak to chodí po IVF, ale i tak myslím, že chodíš na kontroly moc brzy. Ono v tuto dobu ani nemůže být víc vidět než je. 😉 Většina doktorů objednává na kontrolu od 7tt a někteří dokonce až 8tt a má to svůj důvod. Víc uvidíš za týden a ještě víc za dva týdny. Držím pěsti, ať se miminko krásně vyvíjí. A už nebreč, doktor tě asi trošku vyděsil,ale v tuto chvíli se prostě nedá vůbec nic říct a oni ti doktoři to občas neumí moc vhodně zformulovat. Přitom pravděpodobně o vůbec nic nejde 🙂
Je opravdu brzo, neplaš. A rada pro všechny holky, nechoďte na kontroly moc brzy, akorát Vás to vystresuje. Já byla minulý pátek na kontrole poprvé v osmém týdnu a už byl jasně vidět plod s bijícím srdíčkem. Stát se může kdykoliv cokoliv, ale toho stresu je fakt méně...
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, třeba jste některá měla něco podobného: Byla jsem na kontrole u doktora v 5tt+3 a on na utz nic neviděl, ale testy mi vycházejí pozitivní. Dal mi utrogestan, jelikož jsem špinila. Po utrogestanu špiním pořád tak nějak už 3 dny. Byla jsem na krvi a hladina hcg je 39. Mám se bát samovolného potratu nebo je naděje, že se ještě prcek ukáže, ale přijde mi divný, že by tam nic neviděl, ani gestační váček? A mám čekat na další týden na kontrolu, nebo jit za doktorem, že špiním?
Děkuji...
Stát se může cokoliv, ale ta hodnota se mi zdá malá. 😒 A na kontrolu bych počkala, stejně se toho teď nic moc ovlivnit nedá.
ahoj, měla jsem poslední MS 5.2. teď jsem 35 DC ( cykly jsem měla nepravidelně 28-31 dní), v pátek 14DPO ( 29DC) jsem byla na HCG - 53, v úterý 33DC (18 DPO) - 195,5 a dneska jsem ráno byla zase, výsledky budou odpoledne - mám pocit, že se každá minuta šíleně vleče. Myslíte že ten nárůst by mohl být ještě v pořádku?

@brunetkavalery Ano, u me se srdicko objevilo az v 8. TT, predtim na utz v 6.TT take jen dutinka. A to jsem otehotnela hned prvni cyllus po ZT.