icon

Na UTZ je v 5+1tt vidět jen dutinka bez srdeční akce

brunetkavalery
22. únor 2016

Holky pomooooc bojim bojim. Jsem 5+1TT, na uz jen dutinka. Mely jste to take tak?
a jsem po 1ZT-revize v 10tt., myslite ze to bude ok?

atka68
22. únor 2016

@brunetkavalery Ano, u me se srdicko objevilo az v 8. TT, predtim na utz v 6.TT take jen dutinka. A to jsem otehotnela hned prvni cyllus po ZT.

serrena
22. únor 2016

Ahoj, já byla na prvním utz 6+6tt a srdíčko jsme viděli, ale někdo ještě ani v tuto dobu nevidí. 5+1 je ještě moc brzy. Počkej min. 2 týdny s další kontrolou a určitě to bude ok. 🙂 dřív to nemá cenu.

verka4d
23. únor 2016

V 5.týdnu je to opravdu ještě brzo,neboj,fakt,byla jsem těhotná čtyřikrát... 🙂 Je to v pořádku,srdíčko jde krásně vidět kolem 7.-8.týdne,takže je čas,v klidu 😎

brunetkavalery
autor
23. únor 2016

Diky za reakce🙂 Dnes 5+5 tt jsem byla na.1.kontrole u sveho gyndare(predtim narychlo v nemocnici). Potvrdil rust proti minulemu tydni, dobre ulozeni plodu🙂 tak jsem klidna a za 14 dni bysme.meli mit akci srdecni.......

dc2015
23. únor 2016

@brunetkavalery Úplně normální. U mě srdíčko až někdy v 9. či snad i 10. týdnu a dnes mám doma krásné dvouměsíční mimi. Vše bude v pořádku 🙂

brunetkavalery
autor
23. únor 2016

@dc2015 diiiky , je skvele mit tafy podporu spolubojovnic🙂

atka68
23. únor 2016

@brunetkavalery no vidis, vse vypada dobre, drzim palce at to dobre dopadne, dej pak vedet🙂

kikkikina
24. únor 2016

neboj se, ume bylo videt az v 7 tydnu

pipulka
25. únor 2016

ahoj holky, nevím jestli to sem patří, ale chci se zeptat : byla jsem na 1 ultrazvuku a dr. tam viděl jen prázdný gestační vak a tvrdil že to odpovídá 5 tt , myslíte že to bude ok? dík za odpověď

rony77
25. únor 2016

@pipulka ano 🙂 je plod příliš prťavý 🙂 Určitě jste se domluvili na dalším ultrazvuku za týden nebo za dva 🙂 Až potom uvidí jestli je srdíčko aktivní 🙂

pipulka
25. únor 2016

@rony77 na 2 ultrazvuk jdu ted 1.3. a to bych mela být asi 6 tt ,jsem poprvé těhotná tak mám strach.

rony77
25. únor 2016

@pipulka Tohle je normální, také jsem se bála. Snad dokonce víc než genetiky

pipulka
25. únor 2016

@rony77 díky za odpověď, jen se zeptám je možné už ted na 2. ultrazvuku vidět plod?

rony77
25. únor 2016

@pipulka Ano, uvidíš malé embryo a činnos srdíčka 🙂 Plod je to myslím od 9.týdne 🙂 Zkus se podívat na netu na ten vývoj 🙂

pipulka
1. bře 2016

@verka4d ahoj, chci se tě zeptat. Byla jsem dnes na ultrazvuku a doktor mi řekl že to vypadá na 4+6 že gestační váček má 11mm že tam ještě moc toho nevidí a že nechce dělat předběžné záběry že tam je vidět něco malilinkaté že jo to malé jako hlavička špendlíku a že uvidíme příští kontrolu, to bych prý měla být v 5+6 a že by tam už mělo něco jít vidět. Myslíš že můžu být těhotná, mám strach a co mi dnes Dr. řekl jsem doma skoro probrečela. Jsem těhotná poprvé.

rony77
1. bře 2016

@pipulka nebooooj 🙂 😉 Těhotná jsi 🙂 Gratuluji!!!! 🙂 Jen musíte počkat jestli je to opravdu živé těhotenství. Někdy se stane, že v takových začátcích se těhotenství sama vyloučí (třeba během prvního měsíce),ale to neznamená, že se ti to stane!!! Já se tehdy také strašně bála a musela jsem čekat 10dní, pak pan dr.viděl srdeční aktivitu 🙂 Oni se tímto chrání ti lékaři, také mi to tehdy tak řekl.

pipulka
1. bře 2016

@rony77 díky jsi hodná ale on mi řekl že pokud nebudu mít menstruaci tak to roste, pokud přijde krvácení nebo špinění je konec a budu muset jít na kyretáž. mám fakt strach a už se mi chce zase brečet. bojím se hodně. Podle prvního ultrazvuku a obrázku co mám doma mi přijde že je to dnes o něco větší ale nevím .

verka4d
1. bře 2016

@pipulka Neplakej,prosíííím 🙂 Kdyby přece bylo něco úplně jasně v nepořádku,tak ti to doktor řekne,nebo alespoň naznačí... Pokud je to 4+6,tak je to opravdu miniaturní "cosi",ale plody hodně rychle rostou,za týden to už určitě bude v pořádku 😉 Já když jsem s naší třetí byla v pátém týdnu,tak mi doktor řekl,že pravděpodobně těhotná jsem,ale neví kde a že prostě musíme pár týdnů počkat,až to bude všechno jasnější. Držím všechny palečky,ať je všechno tak,jak má 🙂 Já jsem třeba všechna miminka měla podle UTZ mladší a menší,než by měla být. Bylo to kvůli opožděné ovulaci,kterou jsem měla až téměř před začátkem menstruace,takže plody odpovídaly miminkům o dva týdny mladším. Nakonec vždy všechno dobře dopadlo,všechno se srovnalo a mimi byla v pořádku 🙂 Věřím,že to tak bude i u tebe 😉 Klid,stejně se vše podstatné dozvíš až za týden,tak teď není třeba plašit...
Moc na tebe i tvoje miminko myslím a přeji jen to nejlepšííí!! Opatrujte se a dej příští týden určitě vědět,jak jste dopadli,sama jsem zvědavá 😉
Přeji pěkný den,
Věrka.

pipulka
1. bře 2016

@verka4d Díky, jsem trochu klidnější, podle ultrazvuku co mám doma mi přijde že to dnes je trošku větší, přítel mi taky říkal že je to brzy něco vidět když jsem byla 1.2. na IVF a to mi tam teprve dávali oplodněná vajíčka. Určitě dám vědět

verka4d
1. bře 2016

Kdo ví,třeba se při dalších kontrolách ukáží dvojčátka... 😉

pipulka
1. bře 2016

@verka4 dík jsi hodná , dám ti příští týden vědět. 😉

serrena
1. bře 2016

@pipulka přiznám se, že netuším, jak to chodí po IVF, ale i tak myslím, že chodíš na kontroly moc brzy. Ono v tuto dobu ani nemůže být víc vidět než je. 😉 Většina doktorů objednává na kontrolu od 7tt a někteří dokonce až 8tt a má to svůj důvod. Víc uvidíš za týden a ještě víc za dva týdny. Držím pěsti, ať se miminko krásně vyvíjí. A už nebreč, doktor tě asi trošku vyděsil,ale v tuto chvíli se prostě nedá vůbec nic říct a oni ti doktoři to občas neumí moc vhodně zformulovat. Přitom pravděpodobně o vůbec nic nejde 🙂

ema1984
1. bře 2016

Je opravdu brzo, neplaš. A rada pro všechny holky, nechoďte na kontroly moc brzy, akorát Vás to vystresuje. Já byla minulý pátek na kontrole poprvé v osmém týdnu a už byl jasně vidět plod s bijícím srdíčkem. Stát se může kdykoliv cokoliv, ale toho stresu je fakt méně...

luciwimi
9. bře 2016

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, třeba jste některá měla něco podobného: Byla jsem na kontrole u doktora v 5tt+3 a on na utz nic neviděl, ale testy mi vycházejí pozitivní. Dal mi utrogestan, jelikož jsem špinila. Po utrogestanu špiním pořád tak nějak už 3 dny. Byla jsem na krvi a hladina hcg je 39. Mám se bát samovolného potratu nebo je naděje, že se ještě prcek ukáže, ale přijde mi divný, že by tam nic neviděl, ani gestační váček? A mám čekat na další týden na kontrolu, nebo jit za doktorem, že špiním?
Děkuji...

ema1984
9. bře 2016

Stát se může cokoliv, ale ta hodnota se mi zdá malá. 😒 A na kontrolu bych počkala, stejně se toho teď nic moc ovlivnit nedá.

konik_mischel
10. bře 2016

ahoj, měla jsem poslední MS 5.2. teď jsem 35 DC ( cykly jsem měla nepravidelně 28-31 dní), v pátek 14DPO ( 29DC) jsem byla na HCG - 53, v úterý 33DC (18 DPO) - 195,5 a dneska jsem ráno byla zase, výsledky budou odpoledne - mám pocit, že se každá minuta šíleně vleče. Myslíte že ten nárůst by mohl být ještě v pořádku?