icon

Nesoulad ultrazvuku s těhotenstvím dle poslední menstruace

kry5t0f
9. dub 2022

Ahoj, 2.3. jsem mela posledni MS takze mam byt 5+3, cykly mam spis kratsi a ovulaci vim ze mam 14-15 den cyklu. Ve ctvrtek jsem byla na ultz a doktorovi se to nezdalo, ptal se zda mam pravidelne cyklus a ze to odpovida tak 3tt ne 5tt a na dalsi kontrolu me objednal za 5 tydnu. Je to dlouha doba a nevim na cem jsem...
Tyden pred mesntruaci sem slabounce spinila a kdyz se pak nedostavila tak uz sem vedela ze budu tehotna,byla sem stale hladova,zaludek na vode a unava ale to pomalu jsem prestala taky pocitovat jen prsa stale boli...
Mate prosim nekdo zkusenost?

xnikax1
9. dub 2022

Mě doktor u prvního taky takhle vyděsil, ještě se se mnou rozloučil tím, že kdybych měla bolesti tak ať jedu okamžitě na pohotovost, že to může být mimodelozni. Že podle termínu MS už by to mělo být vidět a nebylo. No mám zdravou holčičku, prostě jsem měla ovulaci ten měsíc náhodou později, vlastně jsem otěhotněla chvilku před MS.

kitycat
9. dub 2022

Ja som mala poslednu 9.2 a teraz som 7+ nieco. Podla mna ti to prepocital. Aj mne to dr prepocitala. Aspon to hovorila sestricka.. Snad ti to pomoze. Ja sa do tychto poctov az tak nevyznam

kry5t0f
autor
9. dub 2022

@xnikax1 Děkuji 😊 take mi rikal ze kdyby probehlo spineni ci krvaceni tak se mam hned ozvat...Ja prave i vim kdy doslo k pripadnemu oplodneni, jelikoz kolem ovulace byl styk jen 2x a pote byl muz pryc a i dle toho mi vychazi tydny jak rikal doktor...5 tydnu je dlooouha doba do dalsi kontroly 🙄

littlebee124
9. dub 2022

@kry5t0f Tak ja dle MS měla termín porodu 17.1.2022 a podle UTZ 13.2.2022. Zalezi opravdu kdy byla ovulace. To ze je xkrat po sobě stejne neznamená ze i tentokrat. Mohla být posunuta.

kry5t0f
autor
9. dub 2022

@littlebee124 my prave ani jiny nez v pulce cyklu sex nemeli a za tyden uz sem mela spineni a dalsi tyden pozitivni test ale uvidime 😊
Uz kdyz jsem sla k doktorovi tak jsem rikala ze sem se prestala citit tehotna,nevim jak to vysvetlit 😀🤷‍♀️

mysh_me
10. dub 2022

V tehle fazi je kazde tehotenstvi bud a nebo. Bud se udrzi a nebo ne… to k tomu ze ses prestala citit tehotna. Jinak ten vypocet je opravdu jen orientacni a o nicem nevypovida, me to taky v tech ranych tydnech nekolikrat zmenili, i termin porodu se menil o vic jak tyden, jen kvuli mereni na utz. Tam staci kliknout o mm vedle a hned to vychazi jinak. Taky jsou ruzne citlive utz, muze byt starsi pristroj a na jinem by to treba videl… na ty vypocty je lepsi se proste vubec neupinat