Nevolnosti v těhotenství. Zmírnily se už 9. týdnu?
Ahoj holky stalo se některé z vás, že se vám zmírnily nevolnosti už v 9tt?
V těhotenství jsem nezvracela ani jednou, ale nejhůř mi bylo 7.-8. týden, kdy jsem myslela, že to přijde. Takže jo, v 9. se to zlepšilo.
@nika787 ahoj - no takhle prvni dve tehotenstvi jsem prozvracela od 7 tt do porodu 🙂. Treti tehotenstvi mi ustaly nevolnosti v 10 tt - bohuzel se jednalo o zamlkle ☹. Ctvrte tehotenstvi se podoba tem predeslym, cili zvracim od 7-8 tt doposud (28 tt). Ale nemusi to nic znamenat, kazde tehotenstvi u zen je jine. Mam kamaradky co mely stesti a nemely zadne nevolnosti, nebo jim ke konci 1.trimestru skoncily, je to ruznorodost.
To máš opravdu hodně individuální. Nedá se v tom řídit někým jiným. Ale říká se, že časem to postupně ustupuje, takže čím dál, tím by to mělo být lepší.
Me ustaly ve 12 tydnu..ale s dcerou prvni těhotenství mi zůstaly některé potraviny, ktere jsem nemohla citit, ale nevolnosti jako takove jsem nemela..kazda a kazde těhotenství je jine 🙂
Holky děkuji. Člověk má obavy po ZT. Příznaky jsou jak na houpačce. Někdy mi je celý den špatně bez zvracení. Někdy dopo, někdy odpo. Musím doufat a věřit🍀🙏🏼
Ne v 9tt to teprv začínalo.
a někomu není špatně celé těhotenství, u staršího mi bylo zle do 12 týdně a mladšího do 5 měsíce
Holky děkuji. Člověk má obavy po ZT. Příznaky jsou jak na houpačce. Někdy mi je celý den špatně bez zvracení. Někdy dopo, někdy odpo. Musím doufat a věřit🍀🙏🏼
@nika787 chápu obavy, mně třeba příznaky trvaly dál i když to ZT bylo. Ty dny do kontroly jsou nekonečné, ale ty nevolnosti nemusí nic neznamenat. 🙂
U dcery se zmírnilo kolem 10tt, ale ustoupila kolem 14-16.tt Tentokrát se zmírnilo už v 9.tt a bohužel to bylo ZT zjištěno až v 11. Tt na ko. Ale je to individuální jak všichni píšou a nemusí to vůbec nic znamenat. Každé tělo je jiné a reaguje jinak na hormony. Zatim bych se ničím nestresovala a byla v klidu 😊 Taky to muže 1-2 dny byt v pohodě a potom zas tyden hrozne. Takze nozky nahoru odpocivat a věřit miminku ❤️🍀
U dcery se zmírnilo kolem 10tt, ale ustoupila kolem 14-16.tt Tentokrát se zmírnilo už v 9.tt a bohužel to bylo ZT zjištěno až v 11. Tt na ko. Ale je to individuální jak všichni píšou a nemusí to vůbec nic znamenat. Každé tělo je jiné a reaguje jinak na hormony. Zatim bych se ničím nestresovala a byla v klidu 😊 Taky to muže 1-2 dny byt v pohodě a potom zas tyden hrozne. Takze nozky nahoru odpocivat a věřit miminku ❤️🍀
@gangam děkuji za povzbuzení. Příznaky mám pořád, ale takové jak na houpačce. Zvracím každé ráno a pak mi je celý den dobře nebo mi je šoufl dopo nebo odpo. Někdy mě to vzbudí nad ránem. Nechutenství a pachuť v puse je často teda a poslední dny mám šílenou žízeň. V pátek mám kontrolu tak se modlím, ale věřím že to bude v pořádku.
@gangam děkuji za povzbuzení. Příznaky mám pořád, ale takové jak na houpačce. Zvracím každé ráno a pak mi je celý den dobře nebo mi je šoufl dopo nebo odpo. Někdy mě to vzbudí nad ránem. Nechutenství a pachuť v puse je často teda a poslední dny mám šílenou žízeň. V pátek mám kontrolu tak se modlím, ale věřím že to bude v pořádku.
@nika787 no nezbývá nic jiného než počkat do kontroly. Ja uz teď taky vim ,ze i ty příznaky jako uplne nic znamenat nemusi i pokud jsou. Mela jsem je horší a drive než u dcery i hodne vysoké hcg a stejne to nakonec ok nebylo. Je to na 💩 ale je to proste bud a nebo. Věřím ,ze to u tebe dopadne lépe jako u me 🍀
Holky tak dneska kontrola. Vše v pořádku jsem 10+1tt a maličké už má 3cm. Už jsme viděli jak se hýbe 🍀🍀🍀🍀🙏🏼. 9.2. mám screening. Ale co mě překvapilo je, že po mě chtějí 3tis.. 1500 Kč za screening a 1500 Kč za těhotenský balíček.
Holky tak dneska kontrola. Vše v pořádku jsem 10+1tt a maličké už má 3cm. Už jsme viděli jak se hýbe 🍀🍀🍀🍀🙏🏼. 9.2. mám screening. Ale co mě překvapilo je, že po mě chtějí 3tis.. 1500 Kč za screening a 1500 Kč za těhotenský balíček.
@nika787 gratuluji, za chvilku miminko učítíš a to je člověk hned klidnější.
Screening se takto platí, a co se týká balíčku, tak záleží co obsahuje. Někteří doktoři si nadstandardní věci účtují zvlášť, někteří vůbec a někteří takto.
@nika787 gratuluji, za chvilku miminko učítíš a to je člověk hned klidnější.
Screening se takto platí, a co se týká balíčku, tak záleží co obsahuje. Někteří doktoři si nadstandardní věci účtují zvlášť, někteří vůbec a někteří takto.
@eviicka děkuji určitě si pořídím angel sounds. Prý v tom jsou ultrazvuky, ale musím se ještě doptat v pondělí jak půjdu na krev.
@eviicka děkuji určitě si pořídím angel sounds. Prý v tom jsou ultrazvuky, ale musím se ještě doptat v pondělí jak půjdu na krev.
@nika787 zjisti co v balicku vubec je. Jinak poplatek za scrreening tak odpovida, nekdy ho proplaci pojistovna. Ja bych si angelsound nekupovala, jednak zo neni nerizikove a jednak nemusis vubec slyset miminko, ale zvuky tveho tela🙂

Proč ne, každá to má jinak. Některá vůbec neví, co nevolnosti jsou. Některé se těsně před porodem vrátí, miminko má málo místa, tlačí na orgány. Některá zvrací na porodním sále.