Nosifol - užívat i po pozitivním testu dál?
Ahoj. Užívám cca měsíc nosifol a dnes na testu //. Jen nevím,zda nosifol užívat stále,nebo ho vysadit.
@dominika07 http://www.axonia.cz/sites/default/files/media/... jinak tady je letacek, co od Axonie jde v těhotenství užívat, mám doma jak Vitagyn, tak i prurigyne.
@dominika07 dober ho 😉
@dominika07
proc se nezeptas lekare?
@dominika07 Já taky jedla Nosifol a jakmile jsem měla od doktorky potvrzeno, že jsem těhotná, tak mi řekla, že už ho užívat nemám a místo toho mám brát Femibion.
Já ho nakonec nebrala, ale doktorka mi dávala asi 2 měsíce zpátky letáček k němu a říkala mi, že jen kdybych se pro ten přípravek rozhodla, abych si pamatovala, že ho musím brát pak i po celý první trimestr, že kdybych ho přestala brát ze dne na den při objevení těhotenství, je zvýšené riziko potratu z důvodu, že hodně prokrvuje sliznici či co. Ten důvod jsem úplně nepochopila, ale takhle mi to řekla, tak jsem si ho nakonec nekoupila..
@zelenaesmolda 🙄🙄🙄 protože ve 4tt mi přijde zbytečně hned běžet k lékaři jen s takovou prkotinou 😏😉
@dominika07
tak ohrozeni vyvoje plodu neni prkotina...
@zelenaesmolda 🙄😏 necháme toho, položila jsem jednoduchou otázku a čekala jednoduchou odpověď, nic víc.😉 Odpovídat na otázku otázkou není zdvořilé 😙
@dominika07
vsak ja jsem taky polozila jednoduchou otazku,navic je logicke zeptat se sveho lekare,ne neznamych lidi na netu.
@zelenaesmolda první,kdo položil otázku, jsem byla já. Hezký den.
@dominika07
no hlavne jsi tuhle otazku mela polozit svemu lekari,ne se na to ptat na netu.To je asi ale nad tve chapani,na MK ti to prece reknou a urcite to vedi lip,nez nejaky pitomy doktor :D

@dominika07 já ho užívám ještě teď 38+3, ale mám MTHFR. Jinak se doporučuje užívat minimálně v prvním trimestru a nasadit k nemu ještě i yarilo.