Omdlívání v 1. trimestru, máte zkušenost?
Dobrý den, děvčata,
máte či měla jste některá problémy s tlakem v začátcích těhu? Já bych měla být na konci 5. týdne (18.10.16 první kontrola) a dneska ráno jsem sebou plácla...respektive, šla jsem na WC, vrátila se do postele a začalo mi houkat v hlavě, sedla jsem si a říkám pritelovi, že asi omdlím a pak už me přítel sbíral ze země a já mám krásnou bouli na hlavě. Je mi dobře, žádné křeče, špinění...nic...nízký tlak máme v rodině (v po jsem měla 110/70) také s tím máte někdo zkušenost?
Děkuji Janina
Pozor na to muze to byt kolisavy tlak zacazek zanetu ledvin a nadmerna srazlivost me se tykala 2a3 mimca to stalo zivot dr . To neresili a v 5mes byl konec . U toho tlalu doporucuji slabou kavu nebo dva ctverce cokosky a zadne prudke stavani
Normálně jsem kafař, ale říkala jsem si, že to oželím, ale po dnešku určitě ne..ráno hned do postele jsem si uvařila kafe a odpo latte a koupila jsem si hroznový cukr. 😉
@demetritis Normálně jsem kafař, ale říkala jsem si, že to oželím, ale po dnešku určitě ne..ráno hned do postele jsem si uvařila kafe a odpo latte a koupila jsem si hroznový cukr. 😉
Jen pozor ad to neprezenes jak kava tak cokoska obsahuje ladky co pri velkem mnozstvy ucpavaji placentu a zabranuji vzduchu aby dosel k mimi dve slabe kapucina nebo kaficka jsou ok ale ne silne hodne stesticka

@pastikaa Ahoj, nejspíš ti kolísá tlak.. 110/70 je v normě 🙂. Nízký tlak je pod 100. Zašla bych pro jistotu k lékaři, ale předpokládám, že ti nic moc neporadí... Max. pomalé vstávání apod.