icon

Pokles teploty v 7tt, stalo se vám to?

zuza1717
10. zář 2013

Ahoj holky, stalo se vám, že by během prvního trimestru někdy klesla výrazně teplota? Třeba o 0,4 stupně? Já se dnes ráno vzbudila a cítila jsem se najednou nějak jinak. Zjistila jsem, že mě nebolí prsa a nic necítím v břiše ani při pohybech, které už nebyly v pohodě (navíc jsem si po delší době bez dávení vyčistila zuby). Začala jsem trochu panikařit a změřila si teplotu, kterou jsem už více než týden neměřila. A mám pouze 36,5, přitom od ovulace se mi teploty pohybovaly vždy mezi 36,7 až 37. Jela jsem hned na utz, protože jsem si byla jistá, že jde o zamlklé těhotenství, ale mimi má srdeční akci. Jsem 6+4, odpovídá velikostně 6+1 a je srdeční akce. Vymizely mi ale přes noc všechny těhu příznaky a snížila se takto výrazně i ta teplota. Máte s tím někdo zkušenost?

zamilovanadonej
10. zář 2013

@zuza1717 To jako fakt, nebo je ten dotaz vtip? To se takhle moc pozoruješ? Jáké pohyby v 7TT nebyly v pohodě? Tohle není zdravotní problém, ale je to v hlavě. Chtělo by to se uklidnit. 😉

kalo
10. zář 2013

Asi se moc sleduješ 🙂

bleckcuty
10. zář 2013

preco si z tehotenstva nespravit velmi stresujucu zalezitost? som 6+4 od poslednej MS a netusim aku mam teplotu, tlak a pod. chce to dlhe prechadzky a klud. dieta si samo poradi.

zuza1717
autor
14. zář 2013

No tak si to tady užijte dámy. Už mi to zde stačilo. Přeju, ať máte zdravá miminka.

megy
14. zář 2013

@zuza1717 já ti to řeknu tak, začátek byl pro mě taky stresující a měla jsem sto chutí být pod dozorem každý den. myslím, že měřením bazální teploty v těhotenství docílíš doopravdy jen stresu a nemluvím o zavedení případné infekce:-/ jako chápu tě, ale zbytečně si přiděláváš sama starosti. navíc pohyby v 7tt?? nevím, jaké pohyby jsi měla na mysli, ale ty pravé pohyby miminka přichází nejdříve u prvorodiček kolem 17-19tt ne-li později, takže pohyby vůbec cítit nemůžeš, jelikož plod je velký asi jako hrášek 🙂
nevím, proč se jinak hned urážíš, protože tvůj dotaz doopravdy působí velmi zvláštně. navíc těhotenské příznaky se u každé liší a to dost výrazně. Já u prvního třeba nepozorovala skoro nic, ale nevolnosti se přihlásily v 8tt až do třech měsíců jinak vůbec nic, teď podruhé jsem měla v žaludku balvan, nevolnosti, bolesti prsů je denodenní, což fakt neznám, takže se doopravdy uklidni, je to zcela normální 🙂 hodně štěstí