icon

Špatná pleť v 11.tt. Jak jste to řešily?

petranaty
14. zář 2019

Ahojky ,chci se zeptat ,zda měla některá z vás taky tak rapidní zhoršení pleti a jak jste to řešili ? Celý život jsem měla krásnou pleť a akné za celý život jsem mohla spočítat na jedné ruce ...a teď ? Jsem celá kropenatá :D a může to být opravdu znamení ,že čekáme holčičku ?

waloiss
14. zář 2019

Ahoj 🙂 no ja akne mela i predtim, zadna extra hruza, proste takovej normal... na zacatku tehu rapidni zhorseni a potom totalni obrat a plet jak deťátko 😀 cekame chlapecka... urcite bych neresila a uvidite jak se to vyvrbí 😀

bluee
14. zář 2019

Ahoj, jsem v 17tt a pleť mám taky hroznou nevím co s tim :-/. Při prvním těhotenství jsem měla pleť normální a první dítě je holčička druhé ještě nevíme.

lida9
14. zář 2019

taky se mi to rozjelo... 13tt, mam to i na ramenou, jeste ze zacne zima a muzu to schovat... myslim, ze s tim nic moc delat nemuzeme, vetsina masticek je pekny sa*rajt a to neni pro prcky dobre... takze jedine cistit plet a kvalitni makeup...

barulina
14. zář 2019

Zrovna ted jseem se na sebe divala a jsem nestastna. Ale co uz. Pak se to vse zpravu. Mela jssem tto i u prvni dcery s nepomohlo nicc.

petranaty
autor
14. zář 2019

@waloiss a myslíš že to může být i stresem ? Já stále čekám na prvni screening a dost se tím nervuju ....mám totiž nález na čípku a netuším co a jak se mnou budou řešit .....je to mé první tehu a jsem asi trochu přecitlivělá ....

petranaty
autor
14. zář 2019

@lida9 já omezila i těm make-up ...a čistím fakt pravidelně ráno večer .....ale změna žádná ....tak uvidím ,třeba se to zlepší

veronika8808
14. zář 2019

Holt hormony jsou hormony 😀 podle takových "babskych rad " bych měla čekat kluka ale bude to holcicka 😀 Ze začátku jsem taky měla pár pupinku. Jsem teď 29tt a pleť mám jak dětskou prdelku 😀

pavlusak
14. zář 2019

@petranaty tak ja u prvni dcery plet snad nejhezci co jsem v zivote mela ( tim se vyvraci alespon u me tvrzeni,ze holcicky berou krasu 🙂..nikdy to nebyla zadna slava,ale ted u druheho tehu taky katastrofa,hned od zacatku zhorseni,ted jsem 11 tt a porad se to nelepsi,obrovske bolaky,na brade a na tvarich,uz mam slusne jizvy...tak se necham prekvapit co bude dal😄

leymea
14. zář 2019

Asi Te zklamu. Mela jsem to u prvniho, pomohl az porod 😀 ted to mam zase a pocitam s tim az do porodu 😀 hlavne at to pak zmizi. Prvni dite chlapecek a druhe dite pry taky chlapecek. Ty moji kluci mi berou krasu 😀

waloiss
14. zář 2019

@petranaty tak stres muze za řadu onemocnění a vseho... ale podle me v tomto pripade jde spise o hormony 🙂 rikam, ja 1. Trim hruza des, zacalo se mi to zlepsovat az nejak v polovine 2 trimestru... drzim palecky at vse dobre dopadne 🙂 taky je to moje prvni tehotenstvi, nastesti musim zaklepat vse je v poradku, akorad mame odhad na trosicku vetsi miminko 😀 tak zacinam byt taky trochu ve stresu zkrz porod 😀 ale hlavne aby vse dopadlo dobre 🙂

hanulinka77
14. zář 2019

Ja měla u kluků pleť škaredou,teď čekáme holčičku a pleť mám nádhernou 🙂

bluee
17. zář 2019

Jak jsem již výše psala, tak pleť u druhého mám škaredou a dneska jsme se dozvěděli od doktorky, že čekáme chlapečka 🙂

pavlusak
17. zář 2019

@bluee gratuluji,doufam ze to tak bude i u nas,moc si prejeme chlapecka...a plet tragicka,u prvi dvery byla luxusni...dnes jsem 11+0,takze jeste si chvili pockame🍀

bluee
17. zář 2019

@pavlusak taky jsme si moc přáli chlapecká, takže jsme nadšeni i když všichni si mysleli , že to bude holka.. držím pěsti ať to vyjde 🙂