Svetlohnedý výtok v 11tt, mám sa báť?
Ahojte som v 11tt a mavam rano slabohnedy vytok bola som u lekara dal mi dupaston a ascuritin ale presiel tyzden a zese sa objavil mam sa bat alebozase utekat k lekarovi ?
Ahoj, já být tebou, tak k doktorovi zavolám a zkonzultuju to s ním...Špinění není žádná tragédie, léky máš správné, každopádně nic nezkazíš telefonem 😉
Urcite pro jistotu zajdi, at se nestresujes, lepsi jit stokrat zbytecne nez jednou neco zanedbat
Asi bych pro svůj klid zašla - lítala jsem na začátku těhotenství víckrát po špinění, doktor mě prohlídnul - všechno bylo v pořádku, takže jsem byla klidnější, ale zároveň mi řekl, že víc nemůže udělat - léky jsem měla stejné jako ty - že je to buď a nebo...
v 11tt jsem taky začala špinit, byla tam i trošku čerstvé krve, taky mi dal duphaston a i tak jsem občas párkrát špinila, pak se to uklidnilo a po vysazení ve 14tt naprosto ok
Já prošpinila celý první trimestr, těch nervů kolem toho ale doktroka mi řekla že mám citlivý čípek a je to z toho,pokud nejsou křeče a krev tak ok, brala jsem ascorutin a pomohl mi
Ahoj , já taky špinila první trimestr.. Doktor mi řekl že je to zbytek s posledni menstruace.. že jsem se špatně vyčistila .. Ale pro jistotu tam radši zajdi 🙂
melajsem to take vzdy.....radeji jsem vzdycky sla...... u druheho syna to bylo zpusobeno nizko posazenou placentou
Šupajdila bych k lékaři. Slabohnědý výtok je horší:(. Je to starší krev a určitě bych k lékaři zašla.

Já bych šla, pro klid, když se objevil znovu. Samozřejmě to nemusí nic být, ale od toho tam dr. je.