icon

Těhotenská vyrážka nebo něco jiného?

oliviek
3. črc 2019

Dobrý den,
zítra jdu na kožní, takže ne, neočekávám tady zjištění přesné diagnózy, jen se chci zeptat, zda s tím nemá někdo zkušenost. Před týdnem se mi u podpaží objevila tato vyrážka, která se nijak nerozšiřuje ale nemizí. Jsem teď 9+0tt a četla jsem něco o těhotenské vyrážce. Nemáte někdo s tím zkušenost o co by se mohlo jednat?
Děkuji a hezký den.

Těhotenská vyrážka nebo něco jiného?
barulina
3. črc 2019

Ja se osypala v 3.trimesteu, bez zjevne priciny, takze to asi nejaka tehotenska vyraazka byla. Ale osypala jsem se na brise a vypadalo to jinak

astyna88
3. črc 2019

To ma manzel. Granuloma, nezhoubne kozni vyrustky. Obj se mu to ve velkem stresu na stredni skole. Je to chronicke,nesvedi to a ukazuje se to spis na kostnich mistech (loket, kotnik,koleno, zada na lopatce, nad zadkem..). Pokud tonebude mizet,je to ono. Svedci tomu leto, trosku se tov lete vytraci,v zime nejhorsi. Je to jen esteticky problem, nelecitelny. Jsou masticky, ale vraci se to.

oliviek
autor
3. črc 2019

@astyna88 na granulomu jsem se dívala, ale přijde mi ze to vypadá trosku jinak a jak říkáte, objevuje se to na kostnich místech, což toho není, tak tezko rict. Obcas to ale svedi prave, takže uvidím zitra no 🙂

astyna88
3. črc 2019

@oliviek

snad to toto nebude. Je to hrozný svinstvo...

marketanova
4. črc 2019

snad ne, ano těžko se toho zbavuje, chce to pořádný krém