Těhotenství přes tělísko. Prošly jste si něčím podobným?

natanelaaa
29. bře 2023

Ahoj, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti maminek, které otěhotněli přes nehormonální tělísko. S manželem jsme se rozhodli po dlouhém zvažování si dítě nechat, je čtvrté. Momentálně jsem v 9.týdnu, tělísko doktor nevytáhnul, protože nebylo možné nahmatat vlákna. Mám bolesti a tlak v břiše, silné krvácení. Skončila jsem už 2x u doktora s vědomím, že se rozjíždí potrat, ale ne, mimi tam je a zdá se v pořádku, roste a srdeční frekvence je dobrá. Všechny problémy pravděpodobně způsobuje tělísko, protože dle ultrazvuku tam není ani hematom. Na udržení jsem dostala utrogestan. V nemocnici mi doporučili ascorutin, ale můj gynekolog s tím nesouhlasil, že se v těhu nesmí. Prošli jste si někdo něčím podobným? Pokud ano, jaký to mělo další průběh a jak to dopadlo? Předem děkuji.

ivivi
1. dub 2023

Ascorutin se v tehotenstvi predepisuje na krvaceni. Sama jsem ho brala. Zkusila bych jineho dr

krisstina93
1. dub 2023

Ascorutin můžeš, je to jen silnější vitamin C. Brala sem ho skoro v každém těhotenství. Se zbytkem zkušenost nemám, ale nemyslím, ze je to normalni. Zkusila bych se obrátit na jiného Dr, ať mas ještě další názor.

natanelaaa
autor
5. dub 2023

Ascorutin jsem po dalsich konzultacích nasadila a už téměř nekrvacim 🙂 brali jste ho i preventivně nebo jen při potížích? Děkuji za Vaše zkušenosti.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru