Tlaky v podbřišku, pocity tlaku. Máte to podobně?
Dobre ráno děvčata 🙂
Zajímalo by mě zda některá z vás má podobé pocity jako já. Jsem 9+2tt a od dnešního rána cítím větší pnutí v podbrisku, je to zřejmě tím ze se zvětšuje deloha a mimi si tvoří místo. Jen mě zajima zda i některá z vás tohle pociťuje v tomhle stadiu tehu. A k tomu mi do teď bylo občas nevolno ale od v včerejšího večera je to teda výživné, ani suché sušenky nepomahaji Je to moje třetí ale dvě nevydařené a tohle uz vypadá krasne prospěšně🥰
Moc děkuji za odpovědi a názory, měj te pěkný den a ať se daří mimi❤️
@michaelarousova jee děkuji za odpověď, tak to jsem na tom asi podobně. Do toho se mi dnes chvilku po obědě ozval průjem, to se mi moc nelíbí. Nemáte zkušenost? Možná mi jen nesedlo jidlo🤷🏼♀️
@vendymar to bude spis tim jidlem☺️Nebo teda s tim nemam zkusenost☺️
@michaelarousova kdybych prave jedla něco zvláštního, ale vývar s nudlemi a kuře s rýží🤷🏼♀️ Zvláštní.
@vendymar taky jsem mela ze zacatku ruzne tlaky a tahalo me to cele v podbrisku a mela jsem i bodavou bolest obcas. Jinak vetsinou se rika, ze tehotenstvi zpusobuje zacpu, ale ja jsem to mela spis naopak, takze normalni je vse 😊 pokud je to jen jednou denne a jednorazove, tak bych to neresila 😊
Děkuji moc za odpovědi. Ano bylo to včera jednou tak uvidime co dnes po jidle. Snažím se byt v klidu, ale když člověk zažije už dvě zklamání tak ho vydesi snad vše. K tomu se mi ještě přidalo takové světle hnědé špineni, ale vždy jen ráno na intimce a přes den už nic moc🤷🏼♀️Chapu ze telo se mění a s tím přichází i změny uvnitř.

@vendymar ty tlaky jsem lea taky a bylo to v poradku☺️ Az nekdy kolem 20tt mi na to doktorka radeji dala magnesium☺️ A co se tyka mebolnosti ,tak v tomto obdobi mi bylo vzdy nejhur..9-11tt jsem byla uplne nepouzitelna