icon

Větší prosvětlení šíje

tinuse
16. bře 2016

Ahoj holky.
Jsem ve 12tt a po dnesnim ultrazvuku me gynekolog opravdu vystrasil.Abych to dobre vysvetlila,miminko ma vetsi prosvetleni sije nez by melo byt.Doktora sem se moc nevyptavala,byla jsem statecna holka a domluvili sme genetiku.V pondeli 21.3. jsem objednana.Samozrejme,ze internet je dobra vec a nedalo mi to a google mi nabidnul spoustu povidani o tomhle problemu a vsude se docitam,ze je to priznak na downuv syndrom.Kamaradky me uklidnuji,ze bude vse v poradku,ale ja mam vazne strach.Stalo se nektere z vas to same? A jak to u vas dopadlo,moc dekuju,hodne mi pomuzete ☹

michaelabrazdilova
6. dub 2016

Jak jsi dopadla?

kristyna90
6. dub 2016

ahojky, take me doktor v 12. tt vystrasil s vice prosvetlenou siji.. ale ze uvidime na pristi kontrole a na genetice... dlouhe 4 tydny jsem se trapila co bude.. a vse se upravilo🙂
mam uplne normalniho, zdraveho chlapecka🙂 jen nekdy az moc akcniho🙂 drzim palce at vse vyjde a miminko mas v poradku, dej vedet🙂

bobule2015
7. dub 2016

Ahoj tak jak jsi dopadla? Jdu na to pristi tyden na to prosvetleni tak jsem zvedava....

tinuse
autor
5. kvě 2016

Jeeee holky ,omlouvam se,ale az ted mi trklo,ze by bylo dobry nasat jak sme dopadli.Vse je zatim v poradku.Ted me ceka 25.kvetna dalsi ultrazvuk ve 22 tt .Tak jsem zvedava a hlavne mooooc doufam ,ze miminko bude v poradku.Od 21.brezna sem nebyla na ultrazvuku,jen vysetreni na kresle.Uz se na prcka moc tesim a porad nevime co vlastne cekame 😢 .Takze by mi na tomhle ultrazvuku mohl doktor konecne rict,jestli holka ,nebo kluk.Ja se teda modlim za holcicku 🙂 .Ale hlavne ,at je to zdravy.V kolikatem tydnu ste se to dozvedeli vy?