Vysoký tep v klidu. Mám to řešit?
Ahoj holky, dneska když jsem vstala tak jsem měla tep 111-125 a až 139 tepů za minutu. V tu chvíli jsem ale myslela, že spadnu ze židle a že mi praskne hlava. Jsem asi v 6tt a žádné srdeční potíže nemám. Myslíte, že by jsem to měla řešit a nebo že je to ještě OK? Máte s tím některá zkušenosti?🙂
Stalo se mi to také v 6tt vylitnul mi strašně tlak i pulz. Ležela jsem večer v klidu u televize a najednou hučení v uších bylo mi strašně, myslela jsem, že omdlim a dost mi teda tlouklo srdce. Po 10 minutách to přešlo a bylo vše v pořádku ale ráno jsem začala špinit tak jsem si raději volala. Mudr udělal utz vše v pořádku, nasadil Ascorutin a od té doby se mi nic takového nestalo..
@e7 U mě teda nakonec nic. A bylo mi pak už dobře ale jen jsem se pozvracela. Stalo se mi to poprvé, tak kdyby se to opakovalo tak radši zavolám. Děkuji.🙂
Štítnou žlázu máš v pořádku? Zajdi si k někomu změřit tlak. Takový rychlý tep a bolest hlavy to se mi moc nelíbí 😔
@janule1940 extrastoly nejsou to stejné jako rychlý tep.
@klea81 Já si myslím,že jo. 😄 Nevypadá, že by mi něco jinak bylo. Teď jsem zase ok. Tak uvidíme zitra rano. ☺️
@klea81 ja vim,byla jsem v 35tt na pohotovosti kvůli rychlému tepu s extrasystolam a řekli mi,ze oboje je ve vyšším stadiu tehotenstvi obvykle,ale rovnou jsem pani psala.at vola MUDr,protože 140 je fakt dost.

@marta_kovar poroste to s MUDr,zavolala bych ji,oba vám řekne,co a jak.ve vysokých studiích tehu jsou vyšší tedy a extrasystoly atd.bezne,ale v tak nízkém stadiu nevim.