Zkušenosti s nejasnou srdeční akcí v 6. týdnu těhotenství?
Ahoj, prosím o zkušenosti.
Minuly týden jsem byla na Utz 5+3 z důvodu objednané prevence. Dr viděla dvě prázdné dutinky. Hcg okolo 11tis.
Dnes 6+3 jedna Dutinka, s náznakem plodu, pravděpodobně nalepený na stěně, tudíž špatně vidět a špatně změřitelný- odpovídá cca 6+2. Viděly jsme náznak pulzující akce- srdce. Nejasné. Dle Dr se ještě nemám radovat.
Mám přijít za týden.
Má někdo podobnou zkušenost? Jaký byl závěr? Děkuji
Hcg nevim kolik jsem mela ale 11tis se mi zda silene vysoke na dutinku.. jinak v 6+3 je fotka odpovidajici
Ja jen ze mela u 1ditete 3300 a nikdo nevidel nic a neverili
😀 takze verim ze i pri 11tis muze byt vse ok
@lucittta v klidu. Moje hcg bylo v 5+6 14 500j, v děloze jen prázdná dutinka bez plodu a bez srdeční akce. V úterý té prázdné dutince bude rok 🩷
@lucynka721 děkuji za uklidnění, na stres je dle mě ještě času dost. a mužu se zeptat, jak se váš Utz vyvíjel dále, zda bylo vše potom jasné a zřetelně? Děkuji
Možná tam dokonce stále budou 2 plody, třeba jsou jen v zákrytu... To je možností 😵
@lucittta mám trošku komplikovanejsi případ, mě hnali do nemocnice. Druhý den po utz, kde byla jen prázdná dutinka ( měla jsem být v 8tt) jsem byla ještě u soukromého gyn, pak v nemocnici a všude stejný. Takže mi dali potratovou pilulku, revizi jsem odmítla, letěla jsem týden na to na dovolenou. No po 3 dnech, kdy mi dali pilulku jsem byla znovu v nemocnici, jelikož jsem nektvacela a světě div se, malej měl srdeční akci. Všechny utz pak byli v pohodě, jen na druhým screeningu měl malej nízkou váhu, ale to asi z důvodu fakt brutální střevní chřipky pár dní před screeningem. Narodil se v 39+2tt a vše v pořádku.
@lucynka721 tak to je mazec. Člověk by věřil, že v dnešní době, se všemi přístroji, se tohle nemůže stávat 🫣 ze někdo něco uvidí 🥺 gratuluji a děkuji za pozitivní zprávy ☺️
@lucittta nee, brali mi krev jen v tom týdnu 5+6, pak už jsem měla srdeční akci, tak mi krev nebrali. Jak jsi na tom?
Ahoj, pokud si měla tak vysoké hcg, muselo by už byt davno něco videt..sama jsem měla podobne jen bez tak vysokého hcg a byla to anembryomola..výsledky histologie vyloučí molu..

Hcg opravdu 11.000?