Žlutá tekutina v 6. týdnu těhotenství. Co dělat?
Dobrý den, chci se prosím zeptat . V sobotu jsem byla u dr , která mi potvrdila těhotenství a mám přijít za 14 dni . Dnes rano ze mě vytekla světle žlutá voda . Nesmrdí , nic mě nesvědí . Dala jsem si vložku a je i trošku na vložce . . Jsem 6tt. Nevíte co to může být? Moc dekuji
Bud nejaky zanet nebo sis trochu "curla"? Me se to stalo treba pri velkem zanetu ledviny, kdy byl utlacovan odchod moci, hromadilo se to a s tim bylo spjato vice problemu - vcetne samovolneho uniku
@misha31 podle mě ucurnuti ne, protoze to trvalo cely den a i vcera , proto jsem si vcera dala ten macmiror . Snad bude vse v pořádku
@kristynaaaa2 v prvním trimestru se macmiror nesmí. měla jsem zánět v 10tt a Dr dobu hledal krém, který bych mohla.
@sinorina no tak dr ví co dělá a četla jsem všude kde plno maminek psalo , že taky měly macmiror v 1 trimestru
@kristynaaaa2 to ale nepíšete, že vám ho dal Dr teď. Píšete, že jste si ho vzala sama.

@kristynaaaa2 není to spíš žlutí výtok ? Pokud ano zašla bych k lékaři může to bejt infekce ..