icon

13. týden a pohlaví miminka. Je to chlapeček nebo holčička?

tartovka
20. bře 2026

Krásný den, myslite, ze je to spis chlapeček nebo holčička?🙂 Dekuju🙂

anonym_1429a0
20. bře 2026

Lékař ti to řekne, až si bude jistý. Ne nadarmo tak dlouho studoval.

tartovka
autor
20. bře 2026
@anonym_1429a0

Lékař ti to řekne, až si bude jistý. Ne nadarmo tak dlouho studoval.

@anonym_1429a0 Já bych se neptala. Tip ma. Ale pry u jeho nadřízeného byly od nějakých zen stížnosti, a tak muze rict pohlavi az kolem 20tt, kdy to bude jasne.

kakba
20. bře 2026
@tartovka

@anonym_1429a0 Já bych se neptala. Tip ma. Ale pry u jeho nadřízeného byly od nějakých zen stížnosti, a tak muze rict pohlavi az kolem 20tt, kdy to bude jasne.

@tartovka porodis holku nebo kluka.

tartovka
autor
20. bře 2026

Ja uz zapomněla jak tady zeny jsou k sobe nepříjemné. Poučení pro me pro příště. 😊

anetttie
20. bře 2026

Já tam možná vidím kulky. 🍀

anonym_b9c73a
21. bře 2026

Já bych řekla kluk. A na tady ty protivy hoď bobek.

drep
21. bře 2026
@anonym_b9c73a

Já bych řekla kluk. A na tady ty protivy hoď bobek.

@anonym_b9c73a ultrazvuk je dynamický, nikoliv statický, vyšetření, takže se nehodnotí jedna fotka. Když máme v některých mezinárodních zkouškách sono, tak se pouští celá smyčka. Jako negynekolog mám denně sono tak hodinu v ruce, přesto bych si netroufla ani náhodou hodnotit výsledky. Ale tady se k tomu expertně vyjadřují lidi, co viděli přesně svých šest těhotenských ultrazvuků a jedno svoje sono prsou.
To, co je mezi nohama přece nejde hodnotit, může to být druhá noha, druhá ruka, pupečník atd…

levandule_k
22. bře 2026
@tartovka

@tartovka Tak dej zpětnou vazbu jeho nadřízenému, že bys tuhle informaci ráda věděla, že jsi si vědoma limitů utz v tomhle týdnu, ale že je to pro tebe velmi důležité. Holt si to budeš muset vykomunikovat s jeho nadřizeným.

Kamarádka byla na utz a dr. se jí ptal, co si myslí, že tam vidí. Ona, že holčičku a on jí říká, že je to chlapeček.