icon

Bolest svalů a křeče v 17.tt. Poradíte?

mamca27
15. říj 2019

Ahoj holky jsem 17 tt, včera jsem dostala hroznou křec do nohou přesněji do stehen ale do přední části. Jsem včera myslela ze ne sejdu ani schody nohy mě vůbec neposlouchal. Dnes můžu chodit ale tahaji mě stehna jak kdybych uběhla maraton. K doktorovi jdu na kontrolu za týden, nějaká rada. Děkuji za vše

malytlustyhroch
15. říj 2019

Me trapily krece v lytkach v obou tehotenstvich, a kdyz je ta krec silna, tak se z toho ty nohy klidne 2 dny vzpamatovavaji, predpokladam, ze se stehny to bude podobne. Rada: doplnit horcik, treba pitim magnezie, nebo tehotenskymi vitaminy. Ale s gynekologem to pak prober, hodne tehotnych bere magnesium na tvrdnuti bricha, takze to by melo byt v pohode, ale nekolik tydnu pred porodem je vetsinou na miste ho vysadit, protoze je pak deloha moc relaxovana nebo co. 2.rada, co mi pomaha, kdyz me krec (u me do lytka) chytne je okamzite na chvili maximalne zatnout svaly a pak je povolit, pripada mi, ze je pak vetsi sance, ze se ty svaly zas zrelaxuji a nebude to bolet dva dny.

zelenaesmolda
24. říj 2019

@mamca27 dopln horcik,krece byvaji znamkou jeho nedostatku

mamca27
autor
24. říj 2019

@zelenaesmolda děkuji mám to říct doktorovi, jemu jsem to říkala a on ze je to normální

zelenaesmolda
24. říj 2019

@mamca27
tak kdyz mu to reknes tim nic nezkazis.krece muzes mit ze spousty duvodu,nedostatek horciku je jenom jednim z nich,ja nejsem doktor takze ti nereknu proc zrovna ty mas krece,radim horcik protoze tohle je moje zkusenost 🙂