icon

Bolest v podbřišku při močení v těhotenství

konekokira
8. dub 2016

Nemohla jsem najít podobné téma, tak se Vás zeptám, co by mohlo být bolení v podbříšku při močení? Mám raději na pohotovost? 😒

kristyn86
8. dub 2016

Zrovna dneska jsem s tímto problémem byla na gyndě. Mám to od středy, tak jsem radši běžela, abych kdyžtak nemusela o víkendu na pohotovost. Může se jednat o zánět močového měchýře. Doktorka zkontrolovala miminko a dostala jsem nějaké léky, spíše doplněk stravy (něco jako urinal akut, akorát to je i pro těhotné) a kdyby to přes víkend nepřešlo, tak mám i recept na antibiotika.

konekokira
autor
8. dub 2016

@kristyn86 Tak to bych radši na pohotovost asi měla, že? 🙂

kristyn86
8. dub 2016

@konekokira Já bych raději šla, protože čím dřív se to začne řešit tím líp. Když se to rozjede, tak už zbývají jen ty antibiotika a to zrovna není asi moc dobrý.

mrskato
8. dub 2016

Ja se na to ptala ve stredu na gynde, u me to neni vzdy uplne jako bolest,spis tlak,prislo mi to divne takhle brzy. Poslali mi moč na kultivaci (papirkovy test v ordinaci byl ok),ale pry to muze byt spjate s těhotenstvim.Kazdopadne kdyby se to zhorsovalo,pridalo se paleni/rezani,neni co resit a hned k doktorovi. Ja se na zanet necitim,ale uvidime...