icon

Bolestivý sex v těhu

kimberley2
16. čer 2017

Ahoj holky , jsem 24tt a asi posledni 2-3 tydny mam problémy s pohl stykem . Ze zacatku je to v pohode , ale po par minutách me začne velmi bolesgivě pichat nejčastěji v právem podbrisku , někdy i v levém . Vim , ze by to nemělo mimi uškodit , ale zajímá me , proc se to děje ? Doteď to bylo uplne v pořádku . A bolest je to taková , ze se pres ni neda pokračovat ( i jednak ze se bojím , ze se mimi neco stane nebo jen ze proste vim , ze neco neni v pořádku ). Dekuji za rady .

luciehutt
16. čer 2017

Ahoj, radeji se na sex vyprdnete 😉. Rekla bych, ze je to normalni.. Zeptej se na prohlidce doktora 🙂. Me to jednou bolelo taky nekdy v 19 tt. Pak jsem bohuzel 3x krvacela a sex nam ve 22 tt zakazali uplne.

janicka_tkanicka
16. čer 2017

@kimberley2 obávám se, že ani lékař neřekne, kvůli čemu to bolí. Ale nejspíš vás pošle na různá vyšetření a když se nic nepotvrdí, tak na kontrolní vyšetření. Mně takhle v nemocnici chtěli každý týden posílat na odběry proto, že nic nezjistili. Tak jsem řekla, že potřebnou kontrolu během těhotenství už mi poskytují, že to zjevně není nic závažného a že odběry odmítám. Jo, kdybu ti něco zjistili, to je jiná, ale rozumný lékař ti prostě řekne, ať se styku vyvarujete a udělá vyšetření, pokud má na něco podezření. Prostě v těhotenství je to tělo divný a dělá si co chce.

astyna
16. čer 2017

Nic si z toho nedělej, my jsme od toho museli už chcanechca téměř upustit taky. Hlavní je miminko. Já mám zase problém ten, že jsem hrozně moc úzká, bříško tlačí dolů, manžel navíc přirozeně víc vybavený muž, takže technicky fakt lahůdka...Není to příjemné ani pro jednoho, ještě že jsou i jiné "techniky" 🙂

lovely_creature
16. čer 2017

První trimest byl super! Já furt při chuti, dole vše okamžitě nachystané, prostě nádhera. 4-5 měsíc stál za .... nezvlhla jsem, chut nebyla, bolelo to, nevešel se, všechno špatně..... od 6 je to neuvěřitelný ! Jako by jsme se znali chvilku ! Chut mám furt a spodek je citlivej neskutečně !
Ale třeba se to zase změní... Nedělej závěry po pár týdnech. Musela jsem se naučit na nový polohy.

Tohle téma je strašně individuální, proměnlivý .. zatím nezoufej. A pokud nemáš zánět nebo tak nšco je to jen přechodný stav

makii_hatake
17. čer 2017

Ahoj,tak to jste šťastné ženy, vy co teda můžete. Jsem teda ve 14tt ale zatím byl sex jednou a už víckrát to nešlo, pořád mě bolí v podbřišku a občas špiním. Ale jak říkala Astyna, ještě že jsou jiné techniky 😉

kimberley2
autor
17. čer 2017

Dekuji za reakce holky , ale přesně toho jsem se bala , ze s tim je asi utrum :/ ono ani jine problémy nemam , ze by spineni nebo krvácení . Jestli nemam zánět , to je možné . Nějaky ten výtok tam je porad , ale doktor mi tvrdí ,ze je to v pořádku i kdyz mne se to nezdá :/

luciehutt
17. čer 2017

@kimberley2 Vytok jsem mela cele tehotenstvi a doktor furt byl z toho v klidu.. Dva tydny pred porodem mi dal cipky na vytok.. No myslela jsem ze ho prastim 😃. Ale urcite bych dr verila a verim.

makii_hatake
19. čer 2017

Pokud je to výtok bez zápachu, svědění a tak, tak je to docela normální a neznám skoro nikoho, kdo by to neměl. Měla by to být jen přirozená reakce těla na nový organismus v těle a zároveň by to mělo chránit před infekcema, protože pořád z tebe něco jde ven, aspoň tak mi to bylo vysvětleno. Co se sexu týče ještě to nevzdávám, třeba to ještě půjde 😉

kimberley2
autor
20. čer 2017

@makii_hatake co se tyče zápachu , rekla bych ze tam je , ale nevim jestli nejsem precitlivela , protoze cítím uplne vše a dřív nez ostatní 😀 ale doktor mi nikdy nic nenajde 🙄

makii_hatake
20. čer 2017

Taky cítím věci dřív než ostatní 😀 občas to má výhodu...tak si to jinak hlídej a kdyby něco, vždycky můžeš otravovat doktora jako to dělám já. Pořád se ho ptám na něco a jestli je tohle nebo tam to v pořádku nebo normální a tak 😉 hlavně abys měla jistotu, že jsi v pořádku.