Co dělat se svěděním nohou v 17. týdnu těhotenství?
Zdravim,neporadi prosim nekdo,co bych na to mohla,jsem v 17tt a udelalo se mi to na obou nohach a svedi to.....

Co říkal lékař?
@anonym_autor poptala bych se doktorky, občas se těhotným dělají svědivé vyrážky, někdy to nic není, ale někdy to může znamenat třeba problém s játry.
Co říkal lékař?
@berenika39 ja nikde nebyla,mam to os patku,rikala jsem si,jestli jsem neco nesnedla
@anonym_autor poptala bych se doktorky, občas se těhotným dělají svědivé vyrážky, někdy to nic není, ale někdy to může znamenat třeba problém s játry.
@krisstina93 a vydrzi to do konce zari,kdy.jdu na kontrolu.nebo jit driv?
@krisstina93 a vydrzi to do konce zari,kdy.jdu na kontrolu.nebo jit driv?
@anonym_autor medic to nepocka, jít hned!
S tímhle bych v těhotenství opravdu nečekala, zajdi k doktorovi.
@ileni
@marketa1218 a kam jit obvodni,kozni nebo gynda?
@marketa1218
A nebo jet na pohotovost?
@ileni
@marketa1218 a kam jit obvodni,kozni nebo gynda?
@anonym_autor na gyndu,ten pak kdyztak posle dal
Urcite na gynekologii. Muze jit o problem s jatry. Pohotovost ne, ale konec zari take ne.
Urcite na gynekologii. Muze jit o problem s jatry. Pohotovost ne, ale konec zari take ne.
@sola11 volala jsem tam a mam to mastit sudokremem
@anonym_autor to bych sla jinam. Cholestaza muze byt velky problem.
@sola11 nakonec jsem si nechala jako samoplatce odebrat jaterni testy...tak snad to bude dobry
Měla jsem to samé. Od kolen dolů. Hrozně to svedilo. Na gynekologii jsem dostala žádanku na kožní. No, chytla jsem "úžasnou" kožní lékařku, která to uzavřela tím, že mám špatně oholené nohy 😂 Ani se nepodívala. Protože kdyby se podívala, zjistila by, že přes můj buben, si ty nohy nemám ani jak pořádně oholit 😅 Nakonec jsem si to vypozorovala sama. Dělaly mi to rajčata. Cokoliv s rajčaty, co jsem snědla, mi vyvolalo toto, a drželo se to klidně 3-4 dny. Zkus zatím popřemýšlet, zda to nemůže být z jídla 🙂
Měla jsem to samé. Od kolen dolů. Hrozně to svedilo. Na gynekologii jsem dostala žádanku na kožní. No, chytla jsem "úžasnou" kožní lékařku, která to uzavřela tím, že mám špatně oholené nohy 😂 Ani se nepodívala. Protože kdyby se podívala, zjistila by, že přes můj buben, si ty nohy nemám ani jak pořádně oholit 😅 Nakonec jsem si to vypozorovala sama. Dělaly mi to rajčata. Cokoliv s rajčaty, co jsem snědla, mi vyvolalo toto, a drželo se to klidně 3-4 dny. Zkus zatím popřemýšlet, zda to nemůže být z jídla 🙂
@nikoulinka dekuji,zkusim pozorovat,zmenila jsem prasek na prani....
@nikoulinka dekuji,zkusim pozorovat,zmenila jsem prasek na prani....
@anonym_autor zkus 🙂 nemusí to být ani vyloženě změna. Já rajčata, kečup, a vše kol rajčat, jedla běžně. Přišlo to z ničeho nic, někdy v 7. měsíci. Ale po porodu zmizelo 🙂
@anonym_autor to je dobre, jistota je na miste. Dezim palce, at to neni s je brzy lip.
@sola11 dekuji...nastesti odbery dopadly dobre,nakonec to podle vseho bylo z cokolady🥺