icon

Co způsobuje bolest v podbřišku během těhotenství?

kejty2501
8. zář 2022

Ahoj holky, čekám krátce po sobě druhé dítě a od nějakého 15. týdne mě táhne v podbřišku, nejdříve to bylo jen při námaze a delší chůzí, teď už je to skoro pořád. Denodenne zvedám první dítě, které ještě nechodí a má 10 kg. Myslíte, že je to v pohodě nebo to může být nějaké oslabené? Takle mě bolelo po prvním porodu asi dva týdny a teď to mám v těhotenství, tak mě to trošku zaráží.

vero987nika
8. zář 2022

@kejty2501 přidávám se do diskuze protože mne to zajímá jestli někdo kdo měl děti brzy po sobě řekne

kejty2501
autor
8. zář 2022

@vero987nika snad se někdo ozve. Já otěhotněla právě pět měsíců po porodu

cilkat
8. zář 2022

Měla jsme děti přes tři roky od sebe, přesto se střed nedal dohoromady tak, jak měl a v druhém těhostenství mě táhlo břicho skoro furt... Holt jsem se pak vykašlala na většinu domácnosti a aktivity s dítětem přesunula na zem, abych u nich mohla ležet.
Drž se a snaž se odpočívat.

vikysek0987
8. zář 2022

Budu mít děti dva roky od sebe a bolesti mám od začátku až doteď (31.tt)Někdy si musím I lehnout a počkat, až to přejde.....

beck90
8. zář 2022

@kejty2501 já teda budu mít děti hodně od sebe 5,5 let ale táhne mě břicho snad od začátku. Doktorka říkala že to je hodně diastazou a být opatrná na těžké věci a rychlejší pohyb. Teď jsem 31tt a je to furt stejný.