icon

Flíčky na podprsence ve 20tt, je to normální?

sssmisek
1. pro 2014

Chtěla jsem se jenom zeptat jsem ve 20 týdnu a na podprsence mívám trochu žlutavé flíčky jestli je to normální! Na kontrolu chodím 1krát za měsíc a ten čas se tak nezkutečně táhne! Děkuji za jakoukoliv odpověd

polaks
1. pro 2014

Úplne v pohode,ja som ich mávala už od prvých týždňov tehotenstva,hlavne teda pri prvom tehotenstve,pri ďalších sa mi to objavovalo až neskôr.

palomitacheca
1. pro 2014

@sssmisek to bude od mleziva. Pozdeji treba budes mit i mokre fleky na podprsence, nebo tricku... 🙂

morgaine
1. pro 2014

To je normální. 🙂 Kdysi u prvního mě to taky trochu vyplašilo ,ale tenkrát mi doktor řekl ať si jen prostě koupím vložky do podprdy a at jsem ráda,že s mlíčkem nebude problém až se malé narodí.
U druhého mi z prsou vytékalo mlezivo také velmi brzy,kolem půlky těhu a u zatím posledního narozeného jsem po celou dobu těhotenství ještě kojila toho předcházejícího,takže to nebyly flíčky,ale koláče..Nyní to samé.Je super jak je tělo nastartovaný. 😎
Kup si také vložky do podprsenky ať není na veřejnosti nikde žádné faux pass a jinak to neřeš a těš se na kojení. 🙂

verushe20
1. pro 2014

Ano taky jsem to mela.. 😉