icon

Je normální, že miminko v 23. tt není aktivní?

eliska1998
4. říj 2025

Ahoj holčiny prosím o radu jsem 23tt a pohyby cítím od 21tt cca a moje malá moc nekope jen sem tam za den nnemůže být něco špatně? Nebo je jen mimco “line”? Mam strach jestli neni neco spatne kdyz mimco neni tak aktivni 🙁🩷 dekuji

lencaa11
4. říj 2025

@eliska1998 každé dítko je jiné a taky místa je min a min pokud jsou pohyby během dne/ noci tak je to ok ..ne každé dítě je pořád v provozu ...a taky může se hýbat na místě kde to není tak cítit ...

nanyh
4. říj 2025

@eliska1998 Kde máš placentu? Já jí mám vpřed. Tlumí to dost. Ale miminko cítím a nejvíc, když jsem na zádech. 🙂

eliska1998
autor
4. říj 2025
@lencaa11

@eliska1998 každé dítko je jiné a taky místa je min a min pokud jsou pohyby během dne/ noci tak je to ok ..ne každé dítě je pořád v provozu ...a taky může se hýbat na místě kde to není tak cítit ...

@lencaa11 dekuju 🩷

eliska1998
autor
4. říj 2025
@nanyh

@eliska1998 Kde máš placentu? Já jí mám vpřed. Tlumí to dost. Ale miminko cítím a nejvíc, když jsem na zádech. 🙂

@nanyh Placentu mam vzadu takže žádné tlumeni pohybu nemám když je mimco aktivnější což je hlavně večer nekdy tak to az kolikrst boli ty pohyby ale pres den skoro vubec nic😏

nanyh
4. říj 2025
@eliska1998

@nanyh Placentu mam vzadu takže žádné tlumeni pohybu nemám když je mimco aktivnější což je hlavně večer nekdy tak to az kolikrst boli ty pohyby ale pres den skoro vubec nic😏

@eliska1998 Tak má večerní rituálek a přes den spinká. Důležité je, že ho aspoň jednou denně zacítíš. Mně se to miminko točí ve velkým, mám asi hodně akční. Jednou je hlavou nahoře, po druhé jak netopýr😀

reeeza
4. říj 2025

Já to mám podobně a už se moc těším na ( snad) flegmatické miminko 😁 Většinou něco pošolíchá ráno po snídani a večer. Občas i jemně přes den, ale zatím žádné velké bomby se nedějí. Jsem 26tt.

eliska1998
autor
4. říj 2025
@reeeza

Já to mám podobně a už se moc těším na ( snad) flegmatické miminko 😁 Většinou něco pošolíchá ráno po snídani a večer. Občas i jemně přes den, ale zatím žádné velké bomby se nedějí. Jsem 26tt.

@reeeza Tak to jsi me dost uklidnila dekujuu🩷🩷🩷🤣

reeeza
5. říj 2025
@eliska1998

@reeeza Tak to jsi me dost uklidnila dekujuu🩷🩷🩷🤣

@eliska1998 🥰😂 máme flegmouše 😆

uzivatelkapetra
5. říj 2025

O synovi jsem nevěděla celé těhotenství, semtam si udělal diskotéku, když jsem já šla spát (asi že když nehoupe mamka, tak já). Za to dcera, ta se tam mlela v podstatě nonstop, i při ultrazvuku neposeděla, aby se nechala změřit 😁

helcaklemca
5. říj 2025

O synovi jsem v břiše ani nevěděla...max. večer po deváté...jinak nic. Vynahrazuje si to teď🥺🥺

katanovobran
8. říj 2025
@eliska1998

@eliska1998 ja to taky mela takhle,to sem mela jeste placentu v predu,nejvic byl aktivní k večeru a ve 23 sem cítila jeste hodně slabe co si tak vybavuji