Jsem blázen, když mám ve 25tt z 90 % vše připravené na mimčo?
Ahoj holky, asi jsem blázen když mám ve 25tt z 90% vše připravené na mimco? 😍
ja uz jsem mela od 30tydne mela vsechno nachystano a nazehleno v suplikach,uz jsem jen cekala kdy prijde 🙂clovek se tesi,tak ho tady tyto pripravy bavi 🙂takze blazen nejsi 🙂
Vůbec ne 🙂 ja na pověry neverim a mam rada všechno za včas pripravene. Ke konci tehu sem byla ráda že lezim na fleku a nemusím chodit. A jak tu zaznělo pokud se něco má stát, tak se stane i bez veci.
Jsem ve 25.tt a mám krom kosmetiky a léků úplně všechno. Nemám to tedy ještě vyprané, jen naskladané na hromádkách v pokojíčku 🙂 Jediné co jsme dodrzeli, tak to, že jsme nechali kočárek u rodičů, ale je to také otázka místa 🙂 Myslím, že pak budeme rady, že máme vše hotové 😉
@makky1310 do 13tt ju tak to jsi celkem střelec 🙂 vzhledem k tomu, ze pravé do cca 13tt je to bud anebo 🙂
Blazen ne, nedockava ano 😉
@terezapetrova ja jsem to nebrala bud a nebo. Ja jsem s tim proste pocitala😉 ja jsem ale takova uz od prirody. Hrozne organizacni...malinko i postizeni z prace. Zas nechapu nekoho kdo to nechava na posledni chvily, to bych proste nemohla 😀 Jo ale abych nekecala, kocar jsme si privezli asi kolem 20tt🙂 a tasku jsem zbalila cca kolem 30tt🙂
Nejsi, jsi pečlivá a brutálně jsi mě zahanbila :D
@makky1310 aby nedošlo k mylce ja taky nechapu kdyz někdo nechá vše až na 30tt či pozdeji samozřejmě za předpokladu, ze v tehu je vše OK. Jsou v tom ale i me špatně zkusenosti
Bud rada, ze mas skoro vse nachystane. V tomhle obdobi ma clovek spoustu sil a hnizdici pudy. 😉 Taky jsem mela vsechno prichystane takhle brzo a jak jsem za to byla rada, na konci uz bych asi nezvladla ani to zehleni. Ne kazdy se citi dobre az do konce a pak uz na to treba nebude chut a nebo sily. Vseobecne delam vsechno tak, jak to vyhovuje me, ne podle doporuceni, ci pover. 😁 Takze za me vubec nejsi blazen.
Ahoj holky, jsem ve 12. týdnu a ráda bych tu našla kamarádku/ky, které jsou na tom podobně. Ráda se seznámím i osobně (Plzeň Slovany) a pokecám na společné téma "nastávající starosti i radosti" 😉
Jinak co se týká tématu nakupování, tak sem ve stádiu zhroucení se nad nekonečným seznamem věcí 😅 takže budu ráda, když budu mít s kým tohle všechno pořešit 🙂
Mě chybí už jen ta kosmetika a co se léků týče, to budu řešit až v porodnici. Kočárek máme u brachy. 😀 Ja si právě říkám, že pak uz se mi nebude nic chtit a hlavně to už asi pujde hůř, tak to nechci nechavat na poslední chvili. Nějaké drobnosti ještě chybi, ale to už je tak na jedno odpoledne a to ještě stihnu posezení s kamarádkou 😂
Ale diky vám všem za uklidnění. Už jswm si začínala říkat, že asi blbnu moc brzy
Podle mě rozhodně lepší, než to nechávat na poslední chvíli. Jsem 26 tt a mám taky už z velké části připraveno. Nemyslím si, že by se mi ke konci k vánočním přípravám (asi budu muset stihnout před porodem) chtělo ještě shánět dětské věci.

Asi ne. Já mám naopak jen pár oblečků a hnízdo. Ale pokud se má něco stát, tak se stane, i bez ohledu na to, jestli máš něco nachystané, nebo ne;)