icon

Krém na problematickou pleť v těhu

nikaak
23. bře 2018

Maminky, doporučíte mi nějaký krém na problematickou pleť v tehu? Před těhotenstvím se mi občas udělal pupínek, za to teď - vypadám jak pubertacka. Samý pupínek, na tvářích jakoby Krupička. Hormony dělají svoje. Tak by není zajímalo, jestli je nějaký krém, čím se to dá alespoň zmírnit 🙂 pleť mám suchou, ale přitom takhle problematickou. Děkuji za radu 🙂

moravanda89
23. bře 2018

Ja mam to same. Nekdy to jsou i velke bolaky a vubeč nevim co ny mi na to pomohlo. Jsem v 5. mesici

lucyvh
23. bře 2018

Ahoj, mám úplně to samé a jediné co mi zabírá je aknette od K. Hádek.

moravanda89
23. bře 2018

Jj tak vyzkousim. Jen by me zajimalo jestli to bude cele tehotenstvi nebo ne 🙂

dzarmil
23. bře 2018

Zkuste sano z lekarny. Je to mydlo u uhlim. Stoji asi 50 Kc. Hodne vyysusuje, ale nedam na nej dopustit. Narazove se skvele. Mela jsem prisernou plet po porodu. Nic nezabiralo a mydlo pomohlo asi za 14 dni.

dominikarusch
23. bře 2018

Používám akneroxid v těhotenství nevadí kromě 9 měsíce. 🙂

leymea
23. bře 2018

Taky jsem to mela. Cele tehu, takova krupicka. Po porodu to hned zmizelo, ale pri kojeni se mi naopak delaly velky bedary. Takze jsem si nepolepsila 😀 nic mi nepomaha. Hormony no. Ted jsem prestala kojit tak jsem zvedava 😀

priefi
24. bře 2018

@nikaak sudokrem 😉

b91
24. bře 2018

Ahoj holky, já jsem se těsně před otěhotněním radovala z konečně hezké pleti, no teď to opět stojí za to 😂. Používám už několikáté balení Krásná slečna od Havlíkova Apotéka, je to bio krém za cca 270,-kč a jsem s ním moc spokojená. I tu těhu pleť zvládl dobře 🙂

leymea
24. bře 2018

@b91 me vubec nepomohl :-/

snahnah
24. bře 2018

Na bolaky sudocrem, má hojivý účinek. Pravidelně čistit, ale nevysušovat a 1x týdně peeling na tu krupičku.

2hanah
24. bře 2018

@nikaak Nejlepší na suchou pleť s pupínky je A-derma, mají takový čistící krém na problematickou pleť, který ale vůbec nevysušuje, mimo těhotenství mi pomáhá a přitom nedráždí pleť, já mám atopickou, stojí něco do 400,-Kč, už přesně nevím, dlouho jsem ho nekupovala a k tomu Vám v lékárně doporučí i krém, v lékárně jsem pracovala, tak mám docela o té kosmetice přehled, jen v tom těhotenství se toho úplně nezbavíte, čekám už třetí mimčo a vždy pupence na zádech, tentokrát na obličeji nic zaplaťbůh, asi je to lepší s přibývajícím věkem 😄

2hanah
24. bře 2018

@nikaak tohle je on

versatilka
24. bře 2018

Holky asi vás nepotěším, ale měla jsem úplně to stejné. Pomalu jsem se styděla vyjít z domu :( v lékárně mi tenkrát řekli, že to budu muset vydržet, že hormony krém nepřemůže..