icon

Oteklé tříslo (lem kalhotek) a bolest při dotyku - 22. tt

astyna
26. bře 2017

Ahoj holky, před několika dny jsem si všimla, že při dotyku (např. sundávání kalhotek) mě bolí pravé tříslo v oblasti lemu kalhotek (místo mezi podbřiškem a stehnem). Dnes mi to místo komplet oteklo, že je to vidět i na pohled, na dotyk je to místo trošku bolestivé, žádná hrůza, ale i tak jsem koukala, co se to děje. Tříselná kýla to podle mě nebude, nemá to určitý tvar, je to spíš neohraničené místo.

Stalo se to některé z vás? U doktorky jsem to zapomněla zmínit.

fallingstars
26. bře 2017

@astyna Mohla by to být uzlina, ty sice bývají ohraničené, ale může být trochu hloubš. Reakce na nějaký zánět, odřeninu...? Počkala bych týden a pokud by nesplasklo, šla bych s tím k doktorovi.

astyna
autor
26. bře 2017

@fallingstars

napadly mě také uzliny - mám doznívající chřipku, takže třeba je to nějak spojené s tím. Chápu, že po prvním těhotenství mám rozvolněné kosti, takže to může být jedno s druhým. Počkám, uvidím...

suzzikk
26. bře 2017

Ahoj,já mám to same..Trpím na to už dva roky.. vždycky jednou za čas se mi tam udělá velká dlouhá boule že nemůžu ani chodit a pak mi vždycky praskne vyteče hnis a je klid.. akorát to tam mám stále fialový .. nevím co to je

suzzikk
26. bře 2017

Ale těhotná nejsem

astyna
autor
26. bře 2017

@suzzikk

myslím, že to s těhotenstvím nesouvisí...ale raději jsem to tam napsala...u mě se to teda barevně nemění, dnes je to ale větší, než to bylo včera. Budu to pozorovat a hledat dál, co by to mohlo být...Ještě by to mohlo být tím, jak často zvedám syna (12kg), takže třeba přetěžované vazy, nebo co já vím...