icon

Plzeňský kraj a budoucí maminky 2020. Je tady někdo takový?

cimroska
7. říj 2019

Ahoj, jen zkouším najít další budoucí maminky z Plzeňského kraje. 🙂najde se tu někdo?

papousekpaja
21. říj 2019

Ahoj, ja jsem z Plzenska 😉

zizibou
21. říj 2019

Ahoj, taky jsem z plzeňska 🤗

papousekpaja
21. říj 2019

Holky, kdy se vam to ma narodit? Me v cervnu. A jinak, sice Plzensky Kraj, ale napriklad do Marianskych lazni to mam pouhych 13 km. Do Plzne 56.

zizibou
22. říj 2019

@papousekpaja mně taky v červnu 😁

papousekpaja
22. říj 2019

@zizibou a odkud jsi? Ja pro upresneni z Plane u Marianskych Lazni

leymea
22. říj 2019

Tez jsem z Plzenskeho kraje 😊 termin mam v lednu 🙂

zizibou
22. říj 2019

@papousekpaja ja bydlim na jihu plzne, opravdu jen par km 😉

papousekpaja
23. říj 2019

@zizibou a kde bys chtela rodit? Lochotin nebo Stod? Ja chci na Lochotine.

zizibou
23. říj 2019

@papousekpaja Stod vůbec, to mě ani nenapadlo. Na Lochotíně jsem rodila první dceru. Měla jsem dost štěstí na personál a taky na to, že jsem tu noc rodila sama 😁. Porod byl super, ale zpětně vidím, že jsem s i trochu vytvořila blok z tlačení, protože jsem musela ležet..
Při druhém porodu bych chtěla zkusit změnit polohy, proto přemýšlím na Mulačema nebo Klatovy..

papousekpaja
23. říj 2019

Plana bohuzel spadove spada pod Stod, ale ja k te nemocnici mam odpor, dusevni blok od 16 let, kdy jsem byla znasilnena a policajti me tam privezli na vysetreni. Takze opravdu pro me jedine Plzen. Nechci mit neco tak krasneho, jako je narozeni meho prvniho ditete, spojene s timto mistem.

zizibou
23. říj 2019

@papousekpaja to mě opravdu velmi mrzí a naprosto ti rozumím. V Plzni budeš určitě spokojená. Jen doufám, že nebude mic velký nával 🙈😂

zetpee
23. říj 2019

Ahoj, taky jsem z Plzně 😊 Doma máme skoro 5 letou dceru a za 17 dní máme termín se synem 🥰 Rodit budu na Lochotíně jako s dcerou 😊

cimroska
autor
24. říj 2019

@zetpee Taky budu rodit na lochotine🙂ale poprvé

sikkacirek
24. říj 2019

já bydlím 12 km od Plzně...termín mám přesně za měsíc a za nás jdem do Mulačovky :D...Lochotín mi už zvrtal záda (2x) a nedávno mi chtěli vzít slepák, ač tam malej jen vrazil nohy, takže prostě Locháč za mne nikdy :D

cimroska
autor
24. říj 2019

@sikkacirek to je jsme na lochotine od malička se vším a jsem spokojena. 🙂

sikkacirek
24. říj 2019

@cimroska věřím no, ale prostě ta osobní zkušenost nás tak zdeptala, že už v ně nemám důvěru, ale tak to může zas někdo jinej říct o jiné nemocnici, stejně jde o to, na jakýho kreténa zrovna člověk narazí :D..já hold měla na kretény štěstí :D..tak snad u mulače dopadnem líp, jinak už mě fakt trefí..ale byla jsem tam na předporodní maxi lekci a byla jsem nadšená, tak snad to bude vše ok :D

cimroska
autor
24. říj 2019

@sikkacirek 😀přesně no. Tak to budu držet palce. 🙂

verunkablack
3. dub 2020

Ahoj holky, já jsem z Dobřan, tp mám v půlce července. Stále přemýšlím, kde rodit

betria
25. čer 2020

Obnovuji diskuzi :D Jsme od Rokycan a čekáme v prosinci 🙂 Byla bych ráda za nějakého parťáka :D