icon

Prediko ve Zlíně, které doktora doporučíte?

maukiiii
1. lis 2017

Ahoj holky, chci se vás zeptat která jste chodila do predika. Kterého mi doporučíte doktora??? Já jen že jsem teď u doktora Beneše a je dost drzý. Na prvotrimestralnim screeningu mně upozorňoval že jsem tlustá a nejde nic vidět a teď na utz v 19tt protože jsem měla špatné tripple testy tak mně objednali zase furt dokola mléko jak je to hrozné jak nic není vidět a jak jsem silná a já nevím co vše. Nakonec řekl že pohlaví by viděl ale že to necháme na příště že tam stejně jdu za 3 týdny... Nemám v něm důvěru když dokáže jen urážet.. a zas tak hrozné to se mnou si myslím není když vážím 90kg a měřím 170cm... Proto prosím o doporučení lékaře se kterým jste byly spokojené.. děkuji 🙂

alex933
1. lis 2017

Ahoj ja jsem byla u Kovalcika a ten je super uz na prvnim screeningu nam rekl ze to bude holka a byla a ted u druheho tehotenstvi jsem zase byla u neho a zase maximalni spokojenost

danfal
1. lis 2017

@alex933 taky jsem byla u doktora Kovalcika. Vse bylo ok, byl prijemny.

karakalka
1. lis 2017

@maukiiii Já jsem na tom váhově tak jak ty,ale byla jsem v Baťovce na Oscarovi - to samé jako Prediko. Ve všech třech těhotenstvích jsem byla vždy v Baťovce - nějak tam mám k nim větší důvěru než v Prediku.

danfal
1. lis 2017

@maukiiii jsem na tom vahove stejne a doktor Kovalcik nemel problem.

maukiiii
autor
1. lis 2017

@danfal děkuji a kdy tam pan doktor bývá prosím?? Zkusila bych se k němu přeobjednat 😉

danfal
1. lis 2017

@maukiiii byval tam v utery. Ale nevim, jak ted.

maukiiii
autor
1. lis 2017

@danfal děkuji hned zítra tam zkusím cinknout... 😉

alex933
2. lis 2017

@maukiiii kdyz tam zavolas a reknes ze chces k nemu tak te k nemu objednaji

danahladnickova
2. lis 2017

U prvního tehu jsem byla v Batovce a přístup celkem špatný. U druhého me dělal vyšetření pan doktor Kovalčik u sebe v ordinaci ve VK takže jsem byla rada ze jsem ani nemusela do Zlína. Pan doktor je super. Je to zároveň i můj gynekolog a to jsem si říkala ze bych ke chlapovi nikdy nesla 😀

zuzanka_13
2. lis 2017

Já byla u prvotrim.screeningu u MUDr. Pavelkové a ta byla skvělá, vše nám detailně ukázala, zodpověděla dotazy, vše fakt super. A ted na kontrole v 17tt jsem byla u pana primáře a to teda bylo něco uplne jiného (v tom horsím smyslu), byla to taková rychlovka, že jsem si sotva lehla a už si stoupala, prý špatná viditelnost, ale vše se zdá dobré, bez abnormalit a hotovo nazdar. Byla jsem docela zklamaná... ve 20tt na další screening máme jít v pátek a nevím ale ke komu, nevíte kdo ta bývá v pátek? Doufám, že to bude někdo fajn. Ale slyšela jsem že MUDr. Kovalčík je super a MUDr. Huspeninová také...ale nemám zkušenost, pouze co jsem slyšela...

alex933
2. lis 2017

@zuzanka_13 ja byla v patek,ale uz v srpnu a byl tam Kovalcik