icon

Těhotenství a píchání v podbřišku a šimrání v močovém měchýři

petulicek5
9. led 2019

Ahoj chtěla jsem se optat,zda některá z vás nemá zkušenosti s pichanim do podbřišku v 17+3 sem tam mě píchne do podbřiška a pak to necítím,nektrvacím a ani nešpiním.Ale někdy sem tam cítím takové jakoby šimráni na močovém měchýři.Mám se něčeho obávat? Děkuji

karoczde
9. led 2019

@petulicek5 já myslím, že je to normální.. Já taky kolikrát cítím pichani a kolikrát na různých místech;)

karol1996
9. led 2019

Taky jsem to měla 🙂 prý je to tim jak deloha roste 🙂

biedronka10
9. led 2019

To je normalni. U prvniho jsem tohle mela od 15tt. Ted u druheho mam dokonce v 24tt obtize jak pred porodem.

lucie_kozak
9. led 2019

@petulicek5 Já jsem dnes 19+0 a stejné problémy jako ty mám snad od 16tt. Doktor mě ujistil, že je to normální. I tak se ale daleko více setřím a hooodně odpočívám. Hezký den 😊

petulicek5
autor
9. led 2019

Mockrát vám děkuji za odpovědi,trochu mě to vyděsilo.Odpočivam ale jak říkám sem tam mě píchne do podbřiška tak jsem se vyděsila

vendelinka08
9. led 2019

@petulicek5 je to normalni...me to take tak dela....nekdy chodim dost rychle..tak me to boli i hodne..tak trochu zvolnim a je to lepsi...jak se to cele napina a roztahuje tak to proste muze byt bolestive. Pokud je jinak vse ok..tak zadny stres.