Výtoky v 17. týdnu těhotenství, co s tím?
Ahojky jsem v 17.týdnu a někdy mám strašné výtoky.někdy je to dost jako kdybych si přičurla...Je to dosti nepříjené..je to normální nebo se něco děje aby byl mimis v pořádku...děkuji za nazory...
intimku 😀 já bez ní v těhu nevyšla ze záchodu, páč bych jinak "čvachtala" až ke kotníkům 😀 mě dr. na to řekla, že pokud mě to nesvědí a nezapáchá, tak je to normální klasický těhu výtok, má to opravdu skoro každá 🙂
četla jsem, že je to v těhu v určitých týdnech zcela běžné, protože se zvětšuje děloha a vše okolo se přizpůsobuje .. tak bych byla jistě v klidu 😉
Ahoj holky, já jsem na tom podobně ! Bez intimky se neobejdu, výtok mám v podstatě celý den, ráno silnější, během dne ustává. Nic mě nebolí, nesvědí, tak věřím, že je to normální. Dnes jsem začala 17 tt... Držím pěsti, ať to moc "nečvachtá", je to nepříjemné 🙂
Ahoj, jsem take 17tt a mam nejenom vytoky, ale i tento tyden zjisteny kvas. zanet a nasazen Gyno-Pevaryl. Je to neprijemne, i kdyz nikde nic nesvedi, nepali. Pry jsou vytoky ale v tehu bezne...Dle meho gyndare lze i nekdy vyplach Rosalgynem, nebo jak se to jmenuje, ale to bych se preptala u sveho. Jinak pouzivam Lactacyd a intimky, bez nich ani ranu.
Ahoj holky dneska jsem jela na vysetreni a odber na triple testy a po ceste k lekari jsem myslela ze uz nedojedu ze jsem se pocurala byl to divny pocit a vystrasilo me to ale lekar me uklidnil ze nektere zeny to.maji celodenni a nekterym se to stane bud rano nebo vecer. Jinak je to zcela bezne dokud pry nic nesvedi a neni to nazloutle je vse v poradku.
výplachy např. Rosalginem se v těhu určitě nedoporučují. Mě doporučila lékařka zakoupit v lékárně lacto feel, je to 7 tub na každý den jedna a pomohlo 🙂
je to normalni, pouze pokud svedi nebo zapacha tak je to treba resit
ahoj. potvrzuji, ze je to opravdu v tehu hodne hodne caste.. taky to mam.. v podstate od zacatku v ruznych intenzitach.
taky nic nepali ani nezapacha a dr rekl, ze to je normalni.. tak to neresim.
ale bez intimky nemuzu ani na krok
Ahoj.Jsem v 27.tydnu a bez intimky nedam ani ranu.Doktor mi napsal cipky a po jednom jsem to vzdala,jelikoz to bylo jeste horsi.Doktor rikal,ze vytoky jsou normalni..Takze bych strach nemela 😉
Ahoj holky,
tak to jste mě uklidnily..taky se mi to stává ale nejsem ten typ co by hned letěl k dr. abych nevypadala jak hysterka 😀 Tak jsem ráda že je to běžné 🙂

Stava se v tehotnstvi. Idealni je vsak zajit si na gyndu, dostanes prip. nejaky cipky a pak budes mit od toho klid.