Zalehání v uchu. Co pomůže?
Ahoj holky, jsem ve 23 tydnu, ale uz tak od 10 tydne me trapi zalehani praveho ucha. Predklon pomaha 😄 ale jen na 3 min pak zase zalehne. Ja jen, jestli to nekdo nema taky a neprisel jak to odlehnout 😄 zkousim ocet na tamponek ale zatim nepomaha 😄na ORL pry vse v poradku, tak jako🤷♀️😄je to otravne. Ani se moc nechci bavit s lidmi, protoze jim poradne nerozumim😭😄
@saarunka ja prave kdyz si lehnu a lezim na pravem boku tak ho zalehle nemam 😄ale mam pocit, ze uz to prestava fungovat😭😁
@renatkaa1996 Tak já mám úplně to samé, jenom mi to začalo už kolem šestého týdne... Předklon pomáhal ze začátku, teď už nepomůže prakticky nic 😕 Nemám teda zalehlé celý den, většinou to začne po poledni a kolem sedmé, osmé večer to přejde. Taky je pro mě náročné si s někým povídat, ale spíš je to tím, že jim sice rozumím, ale sebe slyším jako pod vodou... A je to tak nějak vyčerpávající. Někdy mi zalehnou i obě uši. U doktora jsem s tím zatím nebyla. Mě teda úplně nenapadlo spojovat to s těhotenstvím, ale kdoví?
@emillyhk mi na ORL prave rekli, ze to je tehotenstvim😄 ze nejake cevy jsou vetsi a na neco tlaci a takhle to pak zaleha (ale uz to nevim presne jak to rikala) taky i pry hormonama. Tak nevim.. taky me to uz pekne .... tak jsem se zeptala 😄
@renatkaa1996 No, aspoň víme čím to je 😄 A mě teda potěšilo, že v tom nejsem sama... 😉
Ahojte,ja jen pridam svou zkusenost. Dve tehotenstvi a dvakrat zalehle prave ucho. Po porodu to samo odeznelo. Protivne to bylo dost...pomahalo mi chytit si nos,zavrit pusu a snazit se vydechnout...jak kdyby zmenit tlak v tom uchu. Nevim,jestli je to pochopitelne😂 delala jsem to nekolikrat pri hovoru s nekym...vzdy aspon na chvilku odlehlo😀

@renatkaa1996 já mám od porodu zalehlé pravé ucho ,teda teď už ne - jen ,když na něm ležím😂 ale už mě to fakt nebaví👆🏼