Zvýšená teplota v těhotenství ve druhém trimestru, bolesti hlavy. Máte zkušenost?

anetaa99
1. čer 2023

Ahoj maminky, chci se zeptat, trápilo některou z vás v těhotenství časté bolení hlavy, třeba obden? Jsem teď 18tt a přijde mi to snad čím dal tím horší, mám od začátku těhotenství zvýšenou teplotu, což trvá až doteď, mívám většinou 37,3 měla některá taky tak? Na příští kontrole se zeptám gynekologa, ale napadlo mě se prvně zeptat tady jestli nemá někdo podobnou zkušenost.

laxesis
1. čer 2023

@anetaa99 Bolesti hlavy jsou bohužel normální, často se v těhu rozvíjí i migrény. Ale teplota už tak běžná není, šla bych aspoň na crp, jestli někde není nějaká skrytá infekce, nebo se něco nerozbíhá

ajja87
1. čer 2023

Jo u druhého a ted i u třetí s nástupem druhého trimestru téměř denní bolesti hlavy,uz se je snazim překonávat, protože nechci být každý den na paralenu,wle s nastupujícím teplem, se mi z toho dělá až špatně.

nikkigingerbread
2. čer 2023

Já jsem si celé těhotenství musela dopoledne dělat slabé kafe, jinak se mi kolem oběda rozjela migréna jako kráva..

lucajde
2. čer 2023

V těhotenství je obvykle o něco vyšší, je to dáno vyššími hladinami hormonu progesteronu, pokud to není 38, tak bych neplašila😇

dadavdadav
2. čer 2023

Jsem 15tt a za poslední týden mě bolela hlava asi 3x. Nepříjemné pocity, brala jsem Paralen, ale nic moc efekt, mažu si spánky a zátylek Migrenolem a je to lepší alespoň na hoďku. Zvýšenou teplotu jsem měla u dcery na začátku těhotenství docela dlouho.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru