icon

Bodání a píchání v pochvě ve 38. týdnu těhotenství?

lucieleonek
31. pro 2024

Zdravím děvčata , měla stě nějaká stejný problém jak já ? Je to možná tím že malá je dole a pěkně se hýbe protože tu bolest většinou pociťují při pohybu, ale je to taková bolest že se vždycky zkroutim trvá to sice asi půl minuty a nemám to celý den ale je to druhý den co jsem tuhle bolest už pocítila. Bojím se jestli to třeba nemůže začít signalizovat blížící se porod a nebi je to jenom tím že se tam malá vrtí, u syna jsem tohle nezažila, to jsem spíš zase trpěla na kopance do žeber 🤣 ale to furt šlo, tohle když začne tak fakt jak kdyby tu ručičku chtěla prorvat ven 🤣🤣 na kontrolu jdu 2.1 tak uvidíme jestli se tam něco už děje 😄

juannag
31. pro 2024

A nejsou to poslíčci?

lucieleonek
autor
31. pro 2024

@juannag no nevím úplně přesně ale poslíčky mívám spíš že jako bolest při menstruaci, tohle je vložene jak kdyby mi tam malá mávala s nožem 😄 ale jak říkám je možné že to je tím že se tam hýbe, vždy tu bolest cítím při jejím pohybů.

gruyerre
31. pro 2024

@lucieleonek já jsem měla pocit, jako kdybych v sobě měla místo mimina ježka. Hrozně to bodalo 😀

lucieleonek
autor
31. pro 2024

@gruyerre ano přesně tak to mám já 😄 u syna sem tohle vůbec nezažila tak mě to trošku děsí ale tím že to cítím jenom když se malá pohybuje tak jsem v Klidu říkám si že jenom je prostě už asi hodně dole a rejpe tou hlavičkou mě do spodku no 😄

gruyerre
31. pro 2024

@lucieleonek jo, asi to tak bude. Já jsem to taky u prvního miminka asi neměla 😀
A nemůžu říct, že by to u mě byl příznak blížícího se porodu, určitě to píchalo víc než měsíc. Asi to fakt bylo tím, jak už tam ta hlava byla nacpaná. Aspoň teď vim, že nejsem jediná na světě, kdo čekal ježka. Přeji, ať to píchá co nejmíň 😀

pavicka
1. led 2025

Ja taky cekala jezka, sileny to bylo 😑

lenerka1
1. led 2025

Taky znám a rodila jsem 3 x po termínu.

martivit92
2. led 2025

@lucieleonek já to mám od 26tt. 🤦🏻‍♀️ Někdy je klid a někdy nemůžu ujít sotva 5 kroků, jak to bodné. Četla jsem, že to kvůli roztahování dělohy 🤷🏼‍♀️ . Teď jsem začátek 30tt. a je to už i v leže a dost nepříjemné. Jak říkáš, jak by měl nůž v ručičce a bodal mě do spodku 😅🤭