icon

Bolest a tvrdnutí bříška ve 30. týdnu. Co dělat?

silvia69
16. dub 2024

Zdravím vás maminy určitě budete mít zkušenosti nebo se aspoň pokusíte poradit jsem v 30tt těhotenství od včerejšího večera asi od 11h mě trápí silné tvrdnuti bříška bolesti v konečníku není to úplně pravidelné ale trvalo to asi 3h zkoušela jsem teplou sprchu ta večer nezabrala ležet se už vůbec nedalo nakonec jsem to zaspala když jsem si ráno myslela že už je po tom tak to začalo znovu navíc odtekla nejspíš troška plodové vody jak večer tak ráno teď už mám asi hodinu klid ale bojím se že to přijde znovu nevíte jak postupovat dál mám zajít do porodnice? Děkuji

wladimira
16. dub 2024

@silvia69 zkušenost nemám ale hned bych jela do porodnice 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

hennrietta
16. dub 2024

Zkušenost mám a není to legrace. Málem jsem začala předčasně rodit... Dostala jsem kapačky na zastavení a magnezium.
Na teplou sprchu se opravdu vykašli. Můžeš si tím i ten předčasný porod popohnat.
Jeď do porodnice. Opravdu těžko radit na dálku. Jedna má bolesti a je to ok, čípek drží. Druhá se může otevírat a hrozí předčasný porod.
Přeji hodně štěstí, ať je vše v pořádku.

nektarinka123
16. dub 2024

@silvia69 zkusila bych prvne volat svemu gynekologovi. Ten vi v jakem stavu jsi tam dole (jestli mas mekky krcek, neotviras a podobne). Kdyz se nedovolas jela bych do porodnice. I kdyby to nic nebylo tak pro vlastni klid

krisstina93
16. dub 2024

Já bych jela hned, jestli odtéká voda, tak muze byt průšvih. Mohla bys předčasně porodit.

silvia69
autor
16. dub 2024

@nektarinka123 kontaktovala jsem svoji doktorku z gynekologie zrovna včera jsem byla na vyšetření a zdálo se být vše v pořádku malá už hlavou otočnou dolů neříkala nic špatného nic méně dnes neordinuje tak mi sestra řekla také ať jedu do porodnice.

silvia69
autor
16. dub 2024

@hennrietta dobře radši pojedeme děkuji moc

xnikax1
16. dub 2024

@silvia69 držím palce. 🍀

cassidyc
25. dub 2024

@silvia69 Jak jsi dopadla?