icon

Bolest prsou - blížící se porod?

terezapetrova
14. čer 2015

Tušil by někdo? Uz jsem z toho všeho co mi je hotova :( a teď ještě tohle.. bolest hlavně v oblasti bradavek, dekuju 🙂

svatkafojta
14. čer 2015

Nemůže to spíš být tím, že se prsa nějako připravují na kojení a tvoří se mlíko...? Já jsem ve 36 týdnu a prsa nebolí...ale každý to má jinak, tak nevím....

majkoz
14. čer 2015

Já myslím, že to k porodu být nemusí, holt hormony...Úplně jsem se vcítila do toho konce těhotenství,dokonce mě začaly bolet bradavky 😝 Kor ten tlak je teď děsnej, tak holka ještě vydrž 😉 Zkoušelas studený obkládky?

tristizia
14. čer 2015

@terezapetrova No, to doufám, že ne! Já mám času ještě dost, ale už dva dny mě nesnesitelně bolí. Sebemenší dotek 😒

terezapetrova
autor
14. čer 2015

Dekuju moc všem, to srdíčko mam od někoho z Vás? 🙂

terezapetrova
autor
14. čer 2015

K tomu mi vytéká asi trochu mleziva

tristizia
14. čer 2015

@terezapetrova Co vím, tak to některým holkám vytéká třeba i od 24tt a nerodí 🙂 Mně už taky trochu teče, ale malého dřív než v 36tt ven nepouštím 😀

terezapetrova
autor
14. čer 2015

@tristizia jsi hodna dekuju, k tomu mam strásnej kašel a dost problem s únikem moci což je smrtelná kombinace, zitra jdu do poradny do porodnice ale uz dnes jsem vazne ze všeho hotova

saba2608
1. kvě 2025

Oteklé ruce
Dnes ráno sem vstala a pravá ruka úplně oteklá nemůžu ani hýbat jsem v 37tt netuším čím to může být druhá ruka je fajn . Nemusíte někdo .