Dehiscence, tenká jizva po cs 1,6 mm, 27. tt. Neměl někdo tento problém?
Ahoj holky, dneska v poradne mi byla zjištěna dehiscence 2,2mm a tloušťka perimetria 1,6mm, jsem v 27tt.
Zítra mám jít na uz do nemocnice. Neměl jste také někdo tento problém? Díky za případné odpovědi. 🙂
@fyii moc díky za zkušenost 🙂 potěšili mě to 🙂
Mně bylo zjištěno ve 23. týdnu třetího těhotenství po 2 předchozích císařích taky. Ještě tenčí, už si nepamatuju přesně. Kryl to taky jen močový měchýř. Vydrželi jsme až do plánované sekce v 38. týdnu. Musela jsem být v naprostém klidu nic nedělat. Jen ležet. Doma v tu dobu dcery 6 a 3 roky. A daly jsme to 🙂
@lenulab moc děkuji za zkušenost 🙂 snad to taky vydržíme
@brixavonpavli Jak jsi prosím dopadla? Odnosila jsi zdravé dítě? Mám stejný problém…😢
@milujicimaminka89 ano odnosila, všechno dopadlo v pořádku. 🙂

@brixavonpavli mela jsem jizvu pred otehotnenim pry v poradku no a cca ve 24tt uz jizva nebyla rozestoupila se a kryl to tam jen mocovy mechyr. bylo mi receno, ze se mala muze narodit kdykoliv. mela jsem kontroly cca co 2 tydny, naordinovan totalni klid, zadnou namahu atd.(coz s 1,5 letym prckem moc neslo), fungovala jsem normalne, ale vyhybala jsem se tezkym vecem, zvedani maleho atd. no a od 34 tt jsem uz byla v porodnici, kdyby nahodou tak pry do 20 min musi dite ven. Stres to byl velky, ale kazdy tyden jsem se modlila aby tam jeste zustala. Narodila se 36tt. drzim palce, setri se vic stejne delat nemuzes