Fraxiparine. Vadí, keď sa skladuje v byte, kde je viac ako 25 stupňov?
Ahojte. Na pribalovom letaku je napisane skladovanie do 25 stupnov. Myslite ze vadi tomuto lieku ked sa skladuje v byte kde je aj viac ako 25 stupnov? 28?
Prosim o odpoved niekoho kto sa naozaj vyzna dakujem Vam za radu.
Ahoj, jsem farmaceut. Pokud to není týden v kuse, tak by to vadit nemělo. Když byly horka, museli jsme mít v lékárně puštěnou klimatizaci, aby se léky nezkazily. Každopádně vždy by ta injekce měla být aspoň v tom papírovém obalu, ať není na slunci, jak píše jitka-cv. A zkusit najít co nejchladnější místo. Taky si budu za měsíc píchat 😒
@mamitom dakujem. Vies co mna nas*alo hlavne to ze som to kupovala v lekarni kde bolo urcite nad 25 stupnov, ani to nepriniesla zo skladu ale mala to vylozene na pulte a otvorene dvere von. Ale samozrejme bolo to v krabici. Som sa aj pohadala s tou pani ako je mozne ze takto skladuju lieky a nemaju klimu. To je pointa mojej spravy len som nechcela zhadzovat lekaren. Doma to mam uz v pivnici. Pani farmaceutka sa tvarila ze to je naprosto v poriadku a ze si to pichala aj na Maledivach. Keby islo o mna kaslem na to. Ale picham to kvoli babatku. Snad tie lieky niesu skazene a neublizia nam. Ja uz sa vsetkeho bojim🤕😔😕 dakujem ti
@myval1991 není zač 😉 no to je na poslání kontroly na takovou lékárnu, protože by si to neměli dovolit. My jsme jeden den neměli klimu puštěnou, v labině byla žluknutá mast a šla pěkně do koše a na odpis... Spíše se ty léky začnou při vyšších teplotách rozkládat... Snad tomu nic nebude.

Taky jsem si píchala a nevadí,nesmí být na sluníčku.