icon

Je průjem před porodem normální nebo jde o prasklou vodu?

tynuskap
11. zář 2021

Ahoj maminky, teď to bude trošku nechutné.
Ale já se zeptat musím, jelikož tohle sem nikdy nezažila. Jsem 40+1tt a teď jsem měla takový průjem nebo já si myslím, že to byl průjem. Ale nebylo to nic klasického sotva jsem dosedla na záchod a už to ze mě letělo, bylo to jako voda, je možný, že mi praskla voda, a nebo je to spíš ten průjem a tělo se zaclo čistit? Mám od čtvrtka po hemiltnovi. A jsem z toho celkem nervózní. Děkuji a omlouvám se za takovou otázku.

misaa56
11. zář 2021

@tynuskap to bude průjem a tělo se čistí. Já ho měla tenkrát v pátek v sobotu nic a v neděli už byl malý venku.

lentilkah
11. zář 2021

Tezko radit, sama musis vedet, odkud to teklo 🙈
Pokud zadem, tak to opravdu muze byt k porodu, telo se cisti.

tynuskap
autor
11. zář 2021

Já chápu, že se ptám hloupě, děkuji vám holky vážím si každého názoru a rady 🙂

palja
11. zář 2021

@tynuskap já jen vím že u někoho před porodem se to tělo začne samo čistit. Já jsem měla taky vodovy průjem, několikrát a pak jsem byla vyprázdněná na několik dní. Ale těžko říct co z tebe teklo. Mně voda praskla až v porodnici a do 10 minut byla malá venku. Já jsem rodila 39+2 a po tom průjmu jsem měla velmi silné ms bolesti, krvácení, odchod hlenove zátky, ta byla úplně černá (černá krev), pak mi začaly křížové kontrakce a současně kontrakce do břicha. Bylo to v noci, chtěla jsem to zaspat a počkat na manžela. Jenže jsem měla to krvácení, trochu prekryvajici placentu a v porodnici mi řekli že si mám zavolat sanitku. No a pak jsem porodila.

zuzroko
11. zář 2021

Tělo se mi takhle čistilo skoro 14 dní před prvním porodem 🙊

vikinkav
11. zář 2021

Ja jsem 9 dni do terminu a prijde mi ze uz nekolikaty den jsem porad na wc, ze proste jde vse hned ven 🤷‍♀️ Kdyby praskla voda tak to bys poznala, docela hlasite to “lupne”

tynuskap
autor
11. zář 2021

Stejně je zajímavé co to tělo vše vydrží 🙂 děkuji holky 🙂

ellyem
12. zář 2021

@vikinkav Já teda žádné lupnutí neslyšela 😄 A ani nikdo z mého okolí nemá podobnou zkušenost. Prostě najednou začne téct voda 🤦🏽‍♀️

vikinkav
12. zář 2021

tak mozna to ma kazdy jinak, u me to bylo jak kdyz praskne balon plny vody

lentilkah
13. zář 2021

@ellyem
@vikinkav
Ja taky slysela lupnuti, jako kdyz praskne vetev...diky tomu mi doslo o co jde a rychle jsem stihla vyskocit z gauce 😀

marselina
13. zář 2021

@ellyem já to lupnuti taky měla, každá to ma jinak. U prvního mi vodu museli píchnout.