Je zvýšená aktivita dítěte během těhotenství normální?
Ahoj holky, jsem 28+6tt, celou noc me bolel bricho, rano nekolikrat zvraceni, prujem do ted. Dost me boli levy vajecnik, a dite sebou dosti mele, vice nez obvykle. Myslite, ze treba nejak plasit nebo je to v norme? Nerada bych byla za hlupacku
@fouskovi Chci jet odpoledne. Taky si rikam, ze je asi lepsi byt pet minut za blbce nez si cely zivot neco vycitat
Tak my prosím dáte vědět jak jste dopadla děkuji 🙂
@fouskovi Ano, dekuji
Třeba se miminko jen otáčí, ale jak píší fouskovi raději jet100x zbytecne než jednou pozdě.
Určitě jeď, jistota je jistota i když se nic neděje. Držím 🍀👍
@tasimia Uz kope snad 12 hodin v kuse
A v te nemocnici už jsi?
Tak jen o necele dva cm zkraceny cipek oproti posledni kontrole. Ale porad je tri cm. Pry to bude asi tlakem venku. Dostala jsem injekci magnezka
A ta me dorazila uplne
Jakto můžu se zeptat
Udelalo se mi po ni zle, tak jsem dostala jeste kapacku
A nechali si vás tam na pozorování
@fouskovi Nee, poslali me domu
@fouskovi Cekala jsem, ze me natoci ozvy, kdyz to mrne tak sebou neustale sije, ale ani to ne
Je to v pořádku, nebo porad kope více?
A delali vám aspoň utz? Mě když se malá docela bolestivé síla v břiše tak jsem jela (ale byla jsem asi 38+ tt) a zjistili mi minimum plodovky - delali monitor i utz
Me jinak když jsem šla na pohotovost ozvy delali, co říkal dr na utz?
@evsi88 uz delali. No sije se od pulnoci takrka bez prestani. A porad je v podelne poloze, tak jsem doufala, ze uz se aspon otocil...
@tasimia ze to vypada v poradku
A co dneska? Je líp?
@tasimia Je to lepsi, bricho netvrdne, ale boli porad. Jsem jak vorvan, tak to jeste musim 12tydnu vydrzet

Pokud si nejsi jistá tak radši jeď se nechat zkontrolovat, může to být jen blbost ale mě v porodnici řekl doktor radši 100x zbytečně než jednou pozdě