icon

Konizace po porodu. Může problém vyřešit porod?

petranaty
29. led 2020

Ahojky holky ,celé těhotenství navstevuji COP . Na kontrole ve 31 TT mi doktorka oznámila že po šestinedělí si mám zavolat a bude mi provedena konizace . Od jiného doktora zase mám ,že se po porodu v těle děje hojivý proces a že se může stát že bude vše v pořádku . Máte některá podobnou zkušenost ?

stenlunka11
29. led 2020

@petranaty ahoj . Taky chodím do cop. Presne to co rikaji dr. Tobe rikali i me. , Po porodu se mi to zhorsilo o stupinek . ,Ale stále me jen kontrolují. Takže po zhojeni porodu se ki to nezlepsilo . Ale treba budes mit vice stesti 🙂

petranaty
autor
29. led 2020

@stenlunka11 děkuji za reakci . A řešíte to očkováním ? Nebo nějaká jiná prevence ? Byla jste kuřačka ?

stenlunka11
30. led 2020

@petranaty ano kuracka jsem . Ockovani pry uz nema smysl co mi dr. Rikal . Ted jdu v unoru do cop . Tk uvidíme podle vysledku .

petranaty
autor
30. led 2020

@stenlunka11 já taky kouřila , přestala jsem hned jak jsem zjistila že jsem tehu, prý má i na ten čípek vliv kouření . Taky jsem se nikde nedozvěděla , zda má jít na prohlídku i můj přítel , přeci jenom by mi to stále dokola mohl přenášet ne ?

stenlunka11
30. led 2020

@petranaty tak o tom jsem se uz s dr. Nebavila . A ani mi nic takoveho nerikal. V tehu jsem nekourila. ,Ani pak nejalou dobu po porodu . A po opet spatnych vysledkach jsem zase zacala. . Zkus se zeptat. A uvidis co ti reknou . Hlavne klid. 🙂urcite to bude v pohodě

petranaty
autor
30. led 2020

@stenlunka11 děkuji , tak raději počkám až po tom porodu ať si toho do hlavy neberu moc 😂😩

stenlunka11
30. led 2020

@petranaty a chodite na kontrolu. i v prubehu těhotenství ? V klidu . Ja jsem taky byvala plasan. 😄Ted uz to beru s nadhledem 😂😃

petranaty
autor
30. led 2020

@stenlunka11 ano chodím každý měsíc , brala mi asi ve 20 TT i vzoreček . Dost jsem i krvácela ,hlavně po sexu tak mi ho zakázala 😂 takže další peklo . Přítel to asi moc nezvládá .

stenlunka11
31. led 2020

@petranaty to chapu 😂uvidite bude to dobre. . ja teda byla na kotrole asi 2x . A pak az po sestinedeli . Ale to jsemxse musela porad objednávat protoze jsem vzdycky v terminu mela sve dny 😂😂tk misto na jare jsem se tam dostala az v lete 😂😂🙈