icon

Mravenčení pod žebry (29. tt)

vesanus
14. lis 2015

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat zda je vám taky znám ten pocit mravenčení (něco jako když se vám odkrvuje končetina a jemně šimrá, "vibruje", tuhne - je to nepříjemný) v oblasti žeber. Mám to cca od 25 tt a pořád se to stupňuje. Nejspíš tam tlačí miminko, ale mezi tím je přeci ještě žaludek, tak nevím... Jsem dost útlá, nízká, čili i trup je přirozeně celkově drobnější...

vercik83
14. lis 2015

jojo,je.to.tak

vesanus
autor
16. lis 2015

.

verka4d
17. lis 2015

Taky jsem to měla pár týdnů před termínem a stupňovalo se to. Přibližně čtyři týdny před porodem už to docela dost tlačilo,píchalo a bolelo,říkala jsem to doktorovi,že mi to nepřijde normální,že to fakt bolí,bylo to opravdu nepříjemné a neustávalo to,ale on řekl,že to nic není a upraví se to po porodu. A měl pravdu,pár dní po porodu to všechno zmizelo 🙂

cattus
17. lis 2015

Mam neco podobneho ale jen na jedne strane. A vetsinou se mi to spusti kdyz lezim na levem boku a pravou ruku si polozim jakoby na telo. A paj me zacne mravencit na zebrech v miste pod pravym prsem. Zatim jsem to nijak neresila protoze vetsinou me to povoli kdyz zmenim polohu ruky i kdyz ne vzdy. a nekdy mam pocit ze mi mravenci cely hrudnik. Pak vetsinou pomuze vstat a trochu se projit.