icon

Pohyby ve třetím trimestru - škodolibé mimino 😃

magdalenan
11. kvě 2016

Ahoj matky,

jen taková sranda diskuze pro odlehčení .. zajímalo by mě, jestli to tak máte také, nebo to jen já mám tak divně ujeté břicho 😀

Čekám druhé dítě a s pohyby a "předváděním se" je to jak přes kopírák od toho prvního. Asi nějaký pud sebezáchovy, nebo co? (Lumpárna to je!)

Zkrátka, prcek už je velký, jsem 33tt, řádí mi v břiše jak černá ruka, ze žeber si dělá prolézačku, tu vytrčí ruku, tu nohu. Převaluje se tam jak vorvaň, no asi znáte, ALE - jakmile povolám manžela, aby si sáhl a cítil to také, ta mrňavá potvůrka okamžitě dělá, jako že tam není a ani se nehne. Manžel do něj i dloubne, šťouchne a nic. Jakmile dá klidně i až po x minutách zkoušení komunikace ruku pryč, čut a já mám zase nohu v krku... To samé mi dělá, když ho chci prečůrat, že ty mega vlny a pohyby natočím na video, břicho se mele sem a tam a jakmile zapnu nahrávání, tak nic, utrum - prostě jako kdyby to dělal schválně nebo co 😀

Že vám to dělá břicho taky, že jo, že jo? Beru to víceméně jako legraci, ale někdy mě to fakt zamrzí a manžel už si myslí, že si hrozně vymýšlím a že si z něj děláme tak akorát srandu 😀

blabulina
11. kvě 2016

Ahojda mám přesně to samé. Jsem ve 30tt a manžel malého cítil jenom jednou 😒 Mám v břiše malého čerta, ale jak se manžel přiblíží dělá, že tam není 😀 😀

misao
11. kvě 2016

Taky známe....dcerka takhle lumpačila běžně, tatínek prostě neměl šanci 😀 Pak pro změnu kopala pár minut před mužovým budíkem do práce - asi mu chtěla přát dobré ráno 🙂

Druhý lumpišťátko se zatím podobně chová při poslouchání Angelsoundem - muž si vezme sluchátko, v tu chvíli někam zapluje a dělá že "není doma".Pak mi sluchátko vrátí a hned se na sondu vrátí i mrně 😀. Muž už se směje, že je to jako "hon na ponorku"......jsou to lumpíci 😉

andrysek30
13. kvě 2016

přídávám se, zrovna včera u telky ...mi řádil v pupku a když říkám manželovi at se jde podívat a sahnout, tak nic 😀 😀 jen odešel,tak znova. To jako má radar a dělá před tatínkem hodné dítě ? ! 😀 😝 😅

monikagurthova
13. kvě 2016

Me Eliska protože se neotocila nozkama zpracovávala mocak tak, ze jsem se malem vždycky pocurala 🙂 a hlavičku si vždycky nastelovala tak, ze jsem ji mela ma boku. Řadila tam jak černá ruka 🙂

magdalenan
autor
13. kvě 2016

Holky díky 🙂

rony77
13. kvě 2016

Holky, musím přidat opačnou zkušenost 🙂 Malá řádí a je jí absolutně jedno, kdo to vidí 😀 První krásný kopanec manžel cítíl 7.2. a od té doby jede a jede. Při dotyku je cítit i to, jak se vrtí nebo protahuje 🙂 Před třemi týdny se nám začala i zapírat do ruky 🙂 Reaguje na volání,taťku i na kočky 😀

astyna
13. kvě 2016

Jééé to si pamatuju také - v břiše vlnění, jakmile přišel snoubenec, tak klid po pěšině 😀 Malý byl nezmar už v bříšku, venku se mele taky pořád, takže i koliky se mu vyhnuly 😎

cherris
14. kvě 2016

jé, tak v tom nejsem sama, teď ve třicátém týdnu je to lepší, už si občas kopne i do tatínka, ale nemám pocit, že by dělal, že není doma, spíš si myslím, že ho uklidňuje jeho hlas a tak...