Praskání v kostech plodu?
maminky a těhulky, samozřejmě se zeptám lékaře v poradně, ale zajímalo by mně, jestli máte někdo zkušenost, že by jakoby miminku v bříšku praskalo v kostech? Stalo se mi to teď ve třetím trimestru asi potřetí, poprvé jsme si říkala, jestli se mi to nezdá, jestli to nelupla moje páteř, ale ty další dva případy mi připadají, že fakt křupne jak se miminko protahuje. Co to může být?
@vendelinka08 Tak při pohybu prostě
Mě se to tak stává a poprvé nás to vystrašilo jestli nepraskla voda.ten zvuk je hroznej :/ dočetla jsem se že jsou to kosti miminka nebo rozpínající se děloha
Je to normální. Taky jsem to zažila v těhu.
Tak to je mazec, že to jde slyšet. Já jsem to při dvou těhu nezažila nikdy....
Neříkám, že jsem z toho odvařená, je to fakt hnusný slyšet, ale minimálně jsem ráda, že to někdy slyšel i někdo jiný a mimča jsou pak ok.
Ahoj, taky jsem to slyšela, a to minimálně tak 5-10krat a do teď nevím co to bylo..ale slyšela jsem jen o rozpínání dělohy, nevím.. každopádně já i dcera úplně v pořádku, takže neboj..pokud si vzpomeneš, tak napiš co doktor říkal, docela by mě to zajímalo..
Zeptám se ve čtvrtek a napíšu.
Takže kontrola, na kterou jsem jela hodinu, další čekala v čekárně a pak jela hodinu zpátky, trvala asi tak dvě minuty, během kterých mi prohmátnul, jestli se neotevírám a vyprovodil, že příští kontrola již v porodnici. Vzhledem k tomu, jak vypadal pár, který vycházel přede mnou, jsem se za ty dvě minuty zeptala jen na tlak a dávkování léků, bylo vidět, že neřešili nic příjemného....
jestli něco zjistím, třeba při lepší příležitosti později někde v porodnici, tak to sem napíšu

No osobno zkusenost s tim nemam ani jsem nic podobneho neslysela. Ale miminko se ve 3 trimestru uz moc neprotahne..neb moc mista uz tam nema.