icon

Předpříjem v porodnici - je nutné na něj jít?

galaxy23
22. dub 2019

Holky kdy se chodí na předpříjem a je nutný? Myslím že je lepší tam jít předem než vyplňovat papíry během kontrakcí ,ale i tak se ptám a jak dlouho trvá než se to vyplní a mužu tam jít i bez přítele?

zelenaesmolda
22. dub 2019

@galaxy23 ja jsem papiry vyplnila v klidu doma

syrinxka
22. dub 2019

@galaxy23 taky jsem dostala akorát papíry na vyplnění doma. Chtěli po mě akorát občanku a kartu pojištěnce a tehu průkazku.

galaxy23
autor
22. dub 2019

A to jste je dostaly v nemocnici? Kamarádka řikala,že je vyplnila v nemocnici když byla na monitoru,jenže já mám monitor u své gynekoložky,takže musím do nemocnice ale nevím kam a co mám říct .. Nikdy jsem v nemocnici nebyla,tak je to takový oříšek pro mě

miba10
23. dub 2019

@galaxy23 normálně přijdeš do porodnice a pokud mají recepci tak tam řekneš, že jdeš na sepsání porodopisu. Já jsem zaregistrována ve dvou porodnicich a z toho v jedné jsem se na to musela objednat 🤦 potřebuješ jen tehu průkazku, kartičku pojištěnce a občanku, popřípadě přiznání otcovství. Bez přítele jít klidně můžeš, jen se tě budou na dost věcí ohledně něj vyptavat

syrinxka
23. dub 2019

@galaxy23 mne dali info na gynde. Které dny probíhá registrace a kdy prohlídky sálu apd. Já byla jen v kanceláři, dostala papíry a šla domů. Mně se teda skoro na nic neptali.

kittyy17
23. dub 2019

@galaxy23 od 38. týdne bys už měla chodit na prohlídky do porodnice, papíry na vyplnění dostaneš při první prohlídce

mona91
23. dub 2019

@galaxy23 já dostala papíry při první návštěvě v poradně v porodnici ve 36tt. Kamarádka byla předána až přímo k porodu a papíry ji dala její gynekolozka.

crazyduck85
23. dub 2019

Já dostala papíry na vyplnění až při příjmu do porodnice ... naštěstí jsem nastupovala na vyvolání, takže jsem byla bez kontrakcí, ale nedovedu si představit to vyplňovat s bolestma..... porodnice České Budějovice.

vironeka
23. dub 2019

Já vyplňovala v r. 2015 v Č. Budějovicích při kontrakcích na příjmu, šílený, taková baba tam byla zrovna nepříjemná, vybafla na mne vždycky otázku, kontrakce nekontrakce a ještě mne seřvala, že blbě dýchám. Měla jsem i když teda v ruce sepsaný papír se všemi informacemi, které mohli potřebovat, ale chtěla to po mne beztak napapouškovat osobně.

Původně jsme chtěli vybrat jméno pro syna až se narodí, ale ta baba byla tak protivná a vyjela při kontrakci, že jsem prostě řekla jedno jméno abych měla klid, schválila bych v tu chvíli i naprostou debilitu.

Tentokrát asi budu rodit v Písku, přestěhovali jsme se, a nemyslím, že už teď budu někam cestovat, aby to přišlo na mne jinde. Registraci oficiální jsem chtěla nechat, až jestli mne můj dr. předá do péče porodnice. Akorát si zpětně nevybavuju, že bych byla v porodnici v ČB předaná nějak, na monitoru nebo kontrole, nevím, jestli mi to jen nevypadlo?

Každopádně jsem si na stránkách nemocnice stáhla formulář k přijmu a vyplnila na PC, jen mi nešel odeslat zpět alektronicky, tak jsem ho alespoň vytiskla a připravila k dalším papírům, co budu potřebovat. Jestli nestihnu tam zajít předem, tak doufám, že jim to bude stačit vytištěné, tehdy mi ta zkušenost bohatě stačila.